Pogledaj po oglasima, ne kupuje se TV u supermarketima.
Uostalom tvoja stvar, ako si se nameračio na Kopernikusa zbog 3. godine garancije, šta da ti kažem - uživaj. Da si ikada imao Sony znao bi o čemu pričam, ovako, ne može se nekome dočarati razlika. Ljudi misle televizor je televizor, u stilu da nema tu neke velike nauke i razlike. Verovatno i ti tako misliš ali se varaš.
Kažem pre bih kupio i 5 godina star Sony pre nego da mi neko pokloni nov Kopernikus, posebno što se sad mogu naći jeftini polovni CRT televizori a očuvani, ako već kažeš da nema nov. Razlika ti je kao Yugo i Mercedes. Ljudima koji nikad nisu vozili Merc je i Yugo super.
To su sigurno neki budget Sony modeli, odnosno najjeftiniji. Nevertheless. to što "zeleni", iako nije poželjno, lako se popravlja. Nije u pitanju kvar ekrana, već nekog dela elektronike koji se lako zameni.To sam i ja mislio dok nije 10 godina star Sony Trinitron krenuo da "zeleni"...
To su sigurno neki budget Sony modeli, odnosno najjeftiniji. Nevertheless. to što "zeleni", iako nije poželjno, lako se popravlja. Nije u pitanju kvar ekrana, već nekog dela elektronike koji se lako zameni.
Elem, Sony je svakako zakon u smislu suptilnih razlika po udobnosti korišćenja TVa (što nije mala stvar s obzirom da se TV jako puno koristi). Ali kao što rekoh, ko nije imao Sony dobar mu je i Vivax. I Mercedesu se desi da se pokvari, ali to ne znači da je lošiji od Juga.
P.S. Vi što kupujete Vivaxe, Quadro-e i slične grdosije od 72cm i više, razmislite samo da ti televizori zrače poput omanje nuklearke, posebno ako imate decu. I dobro pogledajte da li je ekran stvarno ravan, ili samo ima ravno staklo preko običnog ekrana koji neiskusnima ostavlja utisak ravnog ekrana, a daleko je od toga.
Licno bi preporucio Firmu za TV "QUADRO" imaju 29" 32" slim line crt 16:9 i daju garanciju 3 godine,a ima ih u METROU i MERKURU.![]()
takodje,samo sony,imam sony wega (trinitron) radi ko prvog dana a mator je dostabtw video sam skoro u winwinu sony wega 72cm za oko 20000din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari