Šta je novo?

CRT or LCD for the Gamers?

• Začetnik teme Začetnik teme Pusher
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Pusher

Slavan
Učlanjen(a)
21.10.2004
Poena
304
Ok Shta je bolje uzeti za okorele gamere najbolji CRT flat monitor ili 4ms LCD?
Koje su dobre i loshe strane za obe vrste?

Mene interesuje kakvo je skaliranje na nize rezolucije kod Samsunga 244T, jer znam da necu moci svaku igru da poteram u 1900x1200

P.S Delimire, ponovio se se a? 🙂

Poslednja izmena:
ili sam ja umesto Okači poruku kliknuo Puni Editor ili je poruka (nebitna uglavnom) obrisana, ne znam, al' naiđoh, zahvaljujući jednoj temi na ovom forumu, na ovaj test između CRT i TFT 8ms u praxi

sta da dodam a da nije receno vec? nista...

Ma TFT je super... odlican! Ne nerviram se vise sto moram manuelno da razvlacim sliku... samo pritisnes Auto i on sam namesti kako treba.... 2D je jezivo dobar.... ali ne mogu da mu oprostim ruznocu slike kada koristis nizu rezoluciju od njegove native rezolucije... Jednostavno mi smeta i ne mogu da zivim sa tim i menjacu ga za CRT 21" ili 19" cim dodje prilika.... A inace monitor nije los (LG L1915S sa 12ms)....

Moje misljenje... nekima i ne smeta, ali ja jednostavno ne mogu da zivim sa tim!

Imao viewsonic p95f+ sa trinitron katodnom cevi. Nakon shto sam uzeo samsunga progledao sam. Da kazem da mi je bilo chudno svega 10 sekundi 🙂
Jedino mi je bio problem kod tft-a ,,shtimung" boja i kontrasta za vernost fotografije [930bf je vishe gejmerski monitor nego za profesionalnu upotrebu sa fotografijama]. Mada detaljnim podeshavanjem kontrasta i topline boja dobio sam zeljeni rezultat
[imao sam dual display sa crtom i uz pomoc njega podesio sam boje 🙂 ]

Poslednja izmena:
nedavno sam postao ponosni vlasnik samsunga 940 BW
a sta reci nego da je strava monitor
e sad cijena od 330 eura koliko sam ga platio je mozda velika u s obzirom da je isti monitor vani 270 eura 🙁
ali tu nema pomoci posto nas trgovci deru

Nazad
Vrh Dno