Šta je novo?

CRT Monitor oko 20" (19 ili 21)?

Spils

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2003
Poena
619
koji je najbolji, kesh nije problem, ali recimo da preko 230 eura ne bih davao

Spils je napisao(la):
Pa za te pare možeš da uzmeš neku osrednju 19''. 21'' su ti oko 200€ skuplji.

Syncmaster 957DF ili 957P su ti oko 240eur

Kakvo je sada stanje sa profi 19" ? kada sam trazio bila katastrofa 1/10 samsunga 959 i viewsonica p95f+ je valjalo

Spils je napisao(la):

Pa imas (imalo je da budem precizniji) 21" EIZO flat 1600x1200 na 100Hz-a, ma bruka od monitora, naravno polovni, kod recimo najveceg domaceg uvoznika polovnih monitora.

Misko je napisao(la):
...

Pa imas (imalo je da budem precizniji) 21" EIZO flat 1600x1200 na 100Hz-a, ma bruka od monitora, naravno polovni, kod recimo najveceg domaceg uvoznika polovnih monitora.

a to je? (ajd na pm)

a jebo vas pm, zashto sam stavljao topic??? meni ne treba pro monitor, treba mi monitor koji ce raditi 3-4-5 godina i kome se delimichno nece kvariti geometrija a da ima i oshtru sliku i minimalno 90hz na 1024....ajde konkretno recite neku dobru 19"

Samsung 957P je oko 180€ valjda, gde nadjoste 240???

Misko je napisao(la):
...

Bozic i Sinovi.

No offense - ali cu radije sebi odgristi nogu pre nego sto odem kod njih da kupim bilo sta.

blue je napisao(la):
...

No offense - ali cu radije sebi odgristi nogu pre nego sto odem kod njih da kupim bilo sta.

Sto no offense, pa ne drzim ja tu firmu, znam mnogi se zale na njih, ja opet imam prelepa iskustva (sve sa monitorima 21").

i aj sam chuo loshe stvari za njih...tako da konachno, da uzmem samsunga 957p ili df , koja je razlika ?

a koja je razlika izmedju 957p i df???a jel taj monitor pod garancijom?

Ja imam 957P i njega mogu da ti preporucim. DFX nisam video...

Spils je napisao(la):
a koja je razlika izmedju 957p i df???a jel taj monitor pod garancijom?
p je klasican CRT (sto bi neki rekli balon), a DF (DynaFlat) je kvazi-flat (Samsungova flat tehnologija), a za detaljne karakteristike pogledaj na Samsungovom sajtu ili na ERC-ovom (uvoznik za SCG)...
...i promeni potpis !!

pa ja nemam potpis.......a koja je razliak u ceni ta dva modela?

Nazad
Vrh Dno