Šta je novo?

Crt monitor 19"

divinelf

Čuven
Učlanjen(a)
16.03.2004
Poena
601
Ima li neko iskusva sa samsung 957 df monitorom?
Da li je tacno da MB serija ne valja?
Kakav je vievsonic P90F?

ViewSonic je odlican, ali nov monitor iz njihove P serije ovde ne moze da se nadje tako da slobodno zaboravi na njega. Alternativa je Samsung 959NF.

Sudeci po primercima koje sam video (ukljucujuci i moj 957MB) ta serija je super. MB - MNOGO BOLJE! ;)

vidard je napisao(la):
Sudeci po primercima koje sam video (ukljucujuci i moj 957MB) ta serija je super. MB - MNOGO BOLJE! ;)
Ti si izgleda jedan od retkih koji ima super misljenje,sasvim suprotno od mog iskustva i iskustva mnogih sa ovog foruma

Poslednja izmena:
Mladen je napisao(la):
Ti si izgleda jedan od retkih koji ima super misljenje,sasvim suprotno od mog iskustva i iskustva mnogih sa ovog foruma

Sta ces... Takva sreca!

vidard je napisao(la):

takodje
;)

Ja sam moj kupio u PC Centru, bez frke su mi dali da ga probam bez vremenskog ogranicenja i na kraju ga uzeh i ni jednu primedbu nemam.

957MB (kao i 765MB) serija kod Samsunga je kockanje ako ne moze covek
da vidi monitor pre kupovine...

DF je u 95% slucaja monitor koji je veoma dobra kupovina

Dakle po meni ili 957DF ili 959NF

Pozdrav

Imam Samsung 957DF nesto vise od godinu dana i radi ok. Nema "disanja"
slike, geometrija je ok (koliko para toliko muzike). Isto vazi i za ostale karakteristike (boje, fokus, moire...). Jedina bitna zamerka na primerku koji imam je sto se u standby - u cuje blago "pistanje".
Ako se odlucis za ovaj tip monitora obavezno ga pre kupovine probaj.
Pozdrav!

Ja imam SAMSUNGA 957MB(metalik-crni) nekih 6 meseci za svaku preporuku. Monitor je odlican. Iako mi je bilo krivo sto sam ga uzeo jer sam mogao da uzmem LiteOn 19", ne znam koju oznaku ima, za 160 eura jes da nije ravan ekran ali mu je slika vise nego odlicna(MB-u slika nije potpuno ravna kao kod NF-a). Mogu da kazem da kod DF 17", koji god sam gledao, slika dise. Iako su valjda isti monitori i DF i MB samo sto MB ima opciju MagicBright koju koristim samo u igricama i efekat je odlican. Pozdrav
P.S. Ako imas para uzmi NF.

240-260e

U BP Computers-u u NSu je 230€!

Mladen je napisao(la):

Uzmi u obzir da i mnogi ucesnici raznih foruma (pa tako i ovog) cesto pisu o necemu sto nikada nisu videli ali su o tome slusali na Radio Milevi.

Recimo samo da za cijenu kostanja nudi sasvim solidan kvalitet. Mada bih ja licno u toj klasi ipak izabrao Hansol-a koji po nizoj ceni nudi slican (ako ne i isti) kvalitet....

Nazad
Vrh Dno