Šta je novo?

Crossover kabl

Popovic Dusan

Slavan
Učlanjen(a)
22.07.2003
Poena
306
Gde mogu da kupim 12 metara crossover kabla i mreznu kartu na Novom Beogradu u maloprodaji

Zar nemas nekog ortaka da ti napravi?

Pa nemam , a sto je to tako cudno....

Imas u TC Piramida u delu koji je blizi pijaci radnju Kanibal. Tu mozes naci sve vrste kablova, kazes sta hoces i oni ti naprave. A u piramidi isto imas i nebrojeno radnji za hardware tako da ces naci i veliki izbor mreznih karti sigurno.

Pa znam za Kanibal ali nisam znao da rade i mrezne kablove ,kod njih sam kupovao audio kablovei cinceve
Ajd probacu hvala

Popovic Dusan je napisao(la):

Zendraqla, ima 😉 😀

Ja sam skoro, pre par meseci napravio... ustvari, prodavac mi napravio u trznom centru u Balkanskoj, na prvom spratu, lokal odmah desno od stepenica, u cosku. Prodaje razne konektore, kablove, prekidace, tastere... Kad ga je napravio, odmah ga je i proverio aparaticem. Preporuka 😉

Pozdrav!
MrBigJump.gif

KizaTheDeath je napisao(la):
Zendraqla, ima 😉 😀

Ja sam skoro, pre par meseci napravio... ustvari, prodavac mi napravio u trznom centru u Balkanskoj, na prvom spratu, lokal odmah desno od stepenica, u cosku. Prodaje razne konektore, kablove, prekidace, tastere... Kad ga je napravio, odmah ga je i proverio aparaticem. Preporuka 😉

Pozdrav!
MrBigJump.gif
Bila je prica o Novom Beogradu inace 🙂

Pa sta ce covek , hoce da pomogne...:eyebrows:

Poslednja izmena:
Uspeo sam da zavrsim u Kanibalu imali su cak i produzni kabl za monitor
Hvala na savetu!!!:banana:

Popovic Dusan je napisao(la):

Pa nije cudno ali mogao sam npr ja da napravim jer koliko sam video uzimaju mnogo para ako je kabl ukrimpovan !!!

Mrezni kabl crossover 12 metara oko 1700 din
Produzni kabl za monitor kod njih 10m 3700
u Imtelu 1100 sreca te sam svratio prvo u Imtel:bottle:

Mnogo kume, mnogo je.

Auuuuuuuuuuuu Dule.... ( Kasno sam video pitanje )

Za 1100 dinara si mogao da kupis i kabl ( oko 20 din/m ) i konektore ( 10-ak din ) i kljesta za krimpovanje ( oko 700din )

Za ubuduce - buvljak u Pancevu,buvljak NBG,Netiks....

Ljudi sta cu razlika je mozda u kvalitetu...:wall:

Razlika je sigurno u kvalitetu, samo verujem da bi pre pristao na manje kvalitetnu varijantu od 380 dinara, koliko sam ja sračunao da to košta u sopstvenoj izvedbi... 😉

I ja sam kasno video temu... 🙁

Ma cool hitno mi je trebao taj kabl , mrzelo me da se cimam do Netiksa i zavrsi se mi ljudi posao , nauk za sledeci put
S niko nije propao za 1000 din pa necu ni ja

Nazad
Vrh Dno