odgovor je logičan, dokle god ti je dovoljna jedna kartica, nema smisla. onog momenta kad nije dovoljna jedna staviš još jednu takvu istu. možda nećeš da dobiješ duple performanse tačnije sigurno nećeš, ali ćeš dobti više nego sa jednom. ako već imaš najbolju karticu na tržištu i ona ti nije dovoljna kupiš još jednu. jedino u tome ja vidim smisao.
ja sam licno prezadovoljan sa CF-om,u samo jednoj igri koja me zanima on ne radi kako treba i nemam dovoljno skaliranja.sva sreca pa je nvidia skocila na blokbastere koji mene licno ne tangiraju,amd mnogo kvalitetnije bira igre na koje ce da se fokusira.prvi put kad sam presao na dve karte (6870x2) i posle se vratio na jednu (7970) vise mi nije padalo na pamet da se vracem na jednu kartu jer sam se prosto navikao na taj nivo performansi koje dve karte pruzaju.
i pored svega recenog,opet razumno je po meni gledati najvise za dati novac,i ako te bas bas zanimaju ovih par zadnjih blokbastera jedna 970gtx ili navise je ocigledan izbor,jedino ako treba vise performansi onda dodas jos jednu.nazalost,jos nisu dosli do tog stupnja da i jedni i drugi napisu multirender kako valja (dx zaostavstina) da mozes da samo slazes karte i imas 100 posto skaliranje,i vise karti od dve se ne isplate,3xSLI jos i nekako ,CF preko dve nema poente.
kao i uvek,sve je stvar sta igras,sa koliko novca raspolazes,pa da vidimo da ti predlozimo kako da izvuces najvise za dat novac.
@premijer
Ukratko i jeste i nije svrishodan. Meni recimo nije ni malo a umartu jeste veoma. Da skratim 😀,
Iz licnog iskustva bih svima predlozio da kupe jednu karticu koja je sweet spot cene i performansi i da ne misle, na primer sada gtx 970.
^
Da, ali umart je 280X CF platio 200e. 😀
KOLOS je napisao(la):I ja bih(večiti nVidia fan) dizao u nebesa CF kad bi me dve 280X koštale 200e, da se ne lažemo.
to sto je neko nabavio dve 280x za 200 evra nije za ovu raspravu. mozda neko dobije 4 gtx980 na poklon? to svakako nije za komentarisanje.
ako se tebi gejming svodi na AAA blokbastere,sta da ti kazem,bezi glavom bez obzira kod zelenih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari