Šta je novo?

Cronuxmax PLUS

pavlla

Poštovan
Učlanjen(a)
03.12.2016
Poena
52
Zanima me da li neko ima na prodaju cronusmax plus, ili zna nekoga ko prodaje, ili gde moze da se nabavi u Srbiji? U pitanju je uredjaj pomocu kog mozete npr povezati xbox one kontroler sa ps4.

Hvala

Ja sam imao, prodao sam ga.. Kupio u inostranstvu... To u srbiji nećeš naći. Jedino neko od tamo da ti donese..

Eh, steta... Videh ja da si prodavao pa sam ti i pp pustio. A gde su kupio, znas li mozda koje su cene i u kojoj drzavi se moze naci?

Ja sam uzeo u ch, ali online sam naručio. Ovako po prodavnica nisam našao.. Oko 50e se kreću.

A koju svrhu ima osim povezivanja xbox one dzojstika na pc? Kad toliko kosta ako nema druge svrhe zar nije bolje kupiti dzojstik nov?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

I za koliko ti je stiglo na adresu? Jesi li imao mozda neke provizije, carine isl?

A koju svrhu ima osim povezivanja xbox one dzojstika na pc? Kad toliko kosta ako nema druge svrhe zar nije bolje kupiti dzojstik nov?

Ne samo xbone dzoj za pc, vec xbox one dzoj na ps4 konzolu i obrnuto. Mozes i mis i tastaturu da povezes sa ps-om.

Aha okej onda i nije toliko ne-prakticna stvar, hvala na odg :)

Da, uopste nije lose. Npr ja sam hteo da povezem xbox one elite kontroler sa ps4 konzolom. Ima jos prednosti, manji je recoil npr u fps igrama ( ne znam zasto) nego sa original dzoj.

Vrh Dno