Šta je novo?

Cronos: The New Dawn

Vlada>>>

Slavan
Učlanjen(a)
29.06.2007
Poena
425
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD RYZEN™ 9 7900
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI
RAM
64GB KINGSTON FURY BEAST DDR5 5600 MHZ
GPU
AMD RADEON RX 7700 XT SAPPHIRE PULSE
Kućište
FRACTAL DESIGN DEFINE R5
Monitor
LG 27GN850-B ULTRAGEAR™ QHD NANO IPS
Pristup internetu
  1. Optički internet
S obzirom na sveobuhvatnu atmosferu, kvalitet izrade i činjenicu da je igra upravo izašla, moram priznati da sam očekivao da je neko već otvorio temu za ovu igru ovde. Međutim vidim da se to nije desilo, pa ko velim, evo ja ću to sada da napravim.

Malo šta je otkriveno do sada u vezi samog zapleta kada je reč ovo ovoj igri, što je rekao bih dobar potez, a ono što je evidentno je da igra izgleda veoma intrigantno i atmosferično.

Poslednja izmena:
Probao bih da nisam alergican na Bloober. Anyway, siguran sam da sam video temu ovde negde...

Moguće je, mada je ja nešto ne videh. Pretraga mi takođe ne pokazuje da postoji već otvorena tema. Ako je to ipak slučaj, neka moderatori uklone ili objedine sve komentare u jednu temu.

Pazi stvarno... Ja videh da su već izbačeni pregledi i recenzije, pa sam mislio da je izašala... Al dobro, ne mari, još koji sat i tu je. ;)

Pa izasla je, samo ti pisi...ono samo kao zvanicno, meni se za sada svidja :)

Gledao sam sinoć stream na YT, prvih sat vremena, meni odlično

Pričaju da je daleko, daleko, teža od Dead Space-a i da ne prašta greške.

Želeo sam da je kupim kao veliki fan Dead Space-a i Bloober igara, ali kada sam čuo da je preteška, odustao sam, makar do neke akcije.

I to isto, na easy je teska, nemas municije, 14 metaka mi treba za jednog basic protivnika ako ga ne gadjam u glavu

Imas opciju da charge-ujes prilikom pucanja i onda je dovoljno 3 metka. Inace, ja ne videh da moze da se bira nivo tezine?!

Meni je dobra igra, zadovoljan sam. Možda malo slabija od Dead Space i teža, ali bolja od Calista recimo.

Nisam ni ja vidio opciju za težinu igre.

Gledam sam review-e po youtube, meni ocajno izgleda od grafike, neprijatelja do gameplay-a. Ljudi su pljuvali Callisto Protocol a ovo im se svidja. :rolleyes:

Vrh Dno