Šta je novo?

"Crni srafovi" Gde ih ima ?

Učlanjen(a)
12.10.2012
Poena
170
Gde mogu da nadjem ovakve crne srafove za vent ? jedno vreme ih je bilo u Gigatronu sad ih vise nema :mad: jel zna neko neku prodavnicu koja ima ovo ? 80093_0.jpg

Ne mogu da se farbaju niklovani su i boja se ne vezuje za njih ,lakse ih je kupiti nisu vise od 100 din samo je pitanje gde ih ima ?

kupi najjeftiniji ventilator za kucjishte i dobicjesh.

Ne dobijaju se srafovi uz one najjeftinije ventove iz win*wina i e*mija koji su bulk pakovanje.

Nije problem u srafovima ljudi dobio sam ja srafove uz Artic Cooling f12 ali su niklovani nisu crni a meni crni trebaju zbog kucistaa :p

Ja sam uz f12 dobio crne sad kad sam porucivao zadnji put..

dzabe marker skida se,jedino da uzmes jedno 20-tak tih obicnih srafova i da odes do neke radionice koja radi plastifikacije.Odradice ti za dz kad budu radili nesto u crnoj boji a onda ces imati i za rezervu. :wave:

Ma sta se bre skida? Nece to prstima da capka non stop. Pa sta i ako je niklovan sraf, moze da se osmirgla. Jednostavno mi je neverovatno koliko ljudi nemaju ni mrvicu maste da se snadju. Siguran sam da imam tih crnih po fijokama...

Ljudi kakvo crno farbanje markerom,plasticifiranje itd pitanje je prosto da li neko zna ili je skoro kupovao te srafove znaci mora da ih ima u nekoj prodavnici nemoguce da je nestalo a oni kostaju jedva 100 din 4 komada,znaci hocu samo da znam jel neko kupovao skoro ili jel zna gde mogu da se kupe

Ako ti srafovi jos uvek trebaju mogu ti ih ja poslati

Od Kalenica kada udjes u Mileševsku pa picis na gore, sa desne strane Milesevske ako ides na gore ima prodavnica srafova koja je imala takvih crnih, pogledaj... malo je neugledna, negde otrpilike ispod 'Hleb i Kifle' je... kontam da i dalje radi, nisam obracao paznju niti bio tamo skorije.

Nazad
Vrh Dno