Šta je novo?

Crna tastatura

Pera

Čuven
Učlanjen(a)
29.07.2000
Poena
630
Moja oprema  
Laptop
Lenovo T14 AMD G1
Mobilni telefon
Samsung S23
Pristup internetu
  1. Optički internet
Jos samo da moze da se kod nas nabavi :D

Mada meni je za sad najlepsa ona Microsoftova Office Crna. Ali je nigde nema odvojena od kompleta Tastatura+wireless mis.
Ako moze neko da ovo nabavi bio bih mu mnoooogo zahvalan! Moze i OEM.

!

Eh brate...ako bas oces crnu...Logitech Optical komplet rola ovde......
....a ako oces crno kuciste...black scorpio TX ....a za MONITOR idi na Video karte,monitori sekciju pa pogledaj Dream On thread....

Re: !

G*S*X je napisao(la):
Eh brate...ako bas oces crnu...Logitech Optical komplet rola ovde......
....a ako oces crno kuciste...black scorpio TX ....a za MONITOR idi na Video karte,monitori sekciju pa pogledaj Dream On thread....

Brate... kolko kosta ovaj zmaj?
Da pogodim optika+wireless+logitech+dizajn... = puno :(

za mis znam da kad ide odvojeno kosta oko 50€, al kolko je kucaljka?

Nije nije

Mislim da je sve ukupno oko 130 Eu,a plus se koriste baterije za misa i tastaturu :(

!

pa ako tako mislis,ne mrzi te da menjas stalno baterije i netreba ti za igranje....odma kupi sinak :D

Logitech Internet Navigator Keyboard SE

Dve nove tastature od Logitech-a su crne. Prva je Internet Navigator Keyboard Special Edition (ima je u prodaji), bez misa i zicna je. Znaci http://www.logitech.com/index.cfm?p...ID=1&CONTENTID=5009&countryid=16&languageid=1 ovakva, samo skroz crna. Druga koja ce se uskoro pojaviti je Cordless Desktop OEM, takodje crna, sa crnim bezicnim misem (http://www.logitech.com/index.cfm?p...=486&CONTENTID=5058&countryid=16&languageid=1 naravno, skroz crna). Ako hoces, mogu slike da ti prosledim.

Poz,
Mikica

Re: !

G*S*X je napisao(la):
pa ako tako mislis,ne mrzi te da menjas stalno baterije i netreba ti za igranje....odma kupi sinak :D

zaboravio sam smileu :(
jest jeftino nema sta.... kupis npr. Abit GF4 Ti 4200 za tu lovu...
(poznajem samo jednog lika koj bi dao te pare za komplet... a poznajete ga i vi!)

Dve nove tastature od Logitech-a su crne. Prva je Internet Navigator Keyboard Special Edition (ima je u prodaji), bez misa i zicna je. Znaci http://www.logitech.com/index.cfm?p...16&languageid=1 ovakva, samo skroz crna. Druga koja ce se uskoro pojaviti je Cordless Desktop OEM, takodje crna, sa crnim bezicnim misem (http://www.logitech.com/index.cfm?p...16&languageid=1 naravno, skroz crna). Ako hoces, mogu slike da ti prosledim.

Poz,
Mikica

Kaci slike (liteovac!!!)

!

A jel ce biti ta navigator crna kod nas uskoro?

Kao sto rekoh, crni Navigator ima na lageru pod imenom Internet Navigator Keyboard Special Edition. Druga, Cordless Desktop OEM treba da se pojavi uskoro.

Jedan mali komentar na Lucas-ov komentar (nadam se da se ne ljutis)
"jest jeftino nema sta.... kupis npr. Abit GF4 Ti 4200 za tu lovu...
(poznajem samo jednog lika koj bi dao te pare za komplet... a poznajete ga i vi!) "

Ako kupis pomenutu karticu, koliku tazliku ce ti doneti u odnosu na, recimo, GF2MX400 ? I koliko dugo ce ta kartica biti aktuelna ? Koji komfor i prednosti ce ti doneti ?
Ljudi obicno uzmu dobar racunar a tastaturu i misa najeftinijeg. Po meni, veoma je bitno kupiti dobar monitor, tastaturu i misa jer sve ostalo su komponente koje cete menjati vremenom, samo mis, tastatura i monitor uvek ostaju. I one su one komponente sa kojima ste u dodiru. Naravno, ne kazem da ostale komponente nisu vazne.

Poz,
Mikica
P.S. Garancija na Cordless Desktop Optical ili Internet Navigator Keyboard je 5 (pet) godina !

Mikica je napisao(la):
Kao sto rekoh, crni Navigator ima na lageru pod imenom Internet Navigator Keyboard Special Edition. Druga, Cordless Desktop OEM treba da se pojavi uskoro.

Jedan mali komentar na Lucas-ov komentar (nadam se da se ne ljutis)
"jest jeftino nema sta.... kupis npr. Abit GF4 Ti 4200 za tu lovu...
(poznajem samo jednog lika koj bi dao te pare za komplet... a poznajete ga i vi!) "

Ako kupis pomenutu karticu, koliku tazliku ce ti doneti u odnosu na, recimo, GF2MX400 ? I koliko dugo ce ta kartica biti aktuelna ? Koji komfor i prednosti ce ti doneti ?
Ljudi obicno uzmu dobar racunar a tastaturu i misa najeftinijeg. Po meni, veoma je bitno kupiti dobar monitor, tastaturu i misa jer sve ostalo su komponente koje cete menjati vremenom, samo mis, tastatura i monitor uvek ostaju. I one su one komponente sa kojima ste u dodiru. Naravno, ne kazem da ostale komponente nisu vazne.

Poz,
Mikica
P.S. Garancija na Cordless Desktop Optical ili Internet Navigator Keyboard je 5 (pet) godina !

POJEO MI FORUM POSTO STO SAM KUCAO 5 min!!! FX FX

Gf4ti4200 ce mi doneti OGROMNU razliku u odnosu na gf2
Bice aktuelna bar jedno godinu i po (ne zavidan model, al ce sljakati) za razliku od GF2-ke koja ce zastareti za par meseci
Prednosti - moci cu duze da uzivam u igrama pre nekog upgrade-a, i uzivacu u mocnijoj i lepsoj grafici
Slazem se da je pogresno uzeti loseg misa, a dobar racnar, slazem se da treba izabrati dobrog kvalitetnog misa&tastaturu, ali dati 150€ za komplet... pa cini mi se mnogo :(

Inace razmisljao sam o bezicnoj tastaturi (menjam moju no-name) ali ne bi bas odvojio 150 poena za nju...

Sto je mnogo mnogo je!

U knjizari extreme plato al kod kolarca imaju IBM crnu tastaturu koju IBM isporucuje uz servere mislim oko 2000 din, pozdrav

Mikice..

Van topica.. kad ce stici FPS1600 iz Zagreba ? :)

Pozdrav!

Tastature vec ima u prodaji, samo se ona za evropsko trziste zove Internet Navigator Keyboard Special Edition. U ponedeljak stize i crna Cordless Desktop OEM.

Sto se tice zvucnika, rekli su 18-og. Stigli su Inspire 5100, Inspire 5300.

Ljuba je napisao(la):
Tastature vec ima u prodaji, samo se ona za evropsko trziste zove Internet Navigator Keyboard Special Edition. U ponedeljak stize i crna Cordless Desktop OEM.

Sto se tice zvucnika, rekli su 18-og. Stigli su Inspire 5100, Inspire 5300.

URA za Ljubu!!
Ljubo smedzo!

Mikica je napisao(la):
...nadam se da se ne ljutis...

... ispalo je ko da sam se naljutio, al mi nije to bila namera...
to je zbog toga sto mi je forum pojeo taj post u kome sam mirno i lepo odgovorio...

nema ljutnje!

Nazad
Vrh Dno