pa ima posebno kako nema, posto ide ista takva uz internet edition, imas na e-bayu koliko hoces samo sto *** ne mogu da narucim sa e-bay-a
Crna maska ide uz n73 limited music edition sa 2gb karticom u bluetooth slusalicama ... tesko da ima posebno ...
Mislim da sam za 7610 video u comtradeu za 3800 din ili 2800 din nesećam se tačno, prošlo je već neko vreme, znam samo da sam plakao od smeha kad sam video :wall:
e pa nasao sam crnu masku, sad sam bio u "dzrmani" i uzeo na e-bay crnu masku i crnu tastaturu za nekih 16 evra, lezi kao dupe na nosu 🙂
hhheeh bih ja da nisam spucao lovu na garderobu, vratio sam se sa 15 evra ne bi mi ostalo nista da sam poneo jos koji komad 🙂, drugi put cemo nesto organizovati. PozzTrebao si poneti jos koju, kontam da bi se obogatio ovde 😉
e pa nasao sam crnu masku, sad sam bio u "dzrmani" i uzeo na e-bay crnu masku i crnu tastaturu za nekih 16 evra, lezi kao dupe na nosu 🙂
rasturao sam ceo fon, izvadis lepo bateriju pa krenes u potrazi za srafovima i lepo rasturis sve, inace ja sam hteo da rasturam ceo da bih ocistio sve od prasine kako treba a cini mi se da pise na e-bay-u kad sam narucivao da su maske Xpress-on ali nisam siguran, kazem ja sam inace hteo da rasturam sve jer mi upala neka fina prasinica na socivu od kamere pa mi pravila fleke na slikamaDaj mi reci kak si ju stavio na mob kad nije Xpress-on kuciste?? ili je mozda??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari