Šta je novo?

Crna maska za N73

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
Zna li neko gde mogu da nadjem u BG-u crnu masku za N73 naravno sa sve dugmicima, gledao sam na e-bay-u imaju ali bedak kad ne salju kod nas, cene su izmedju 10 i 40 evrica

Crna maska ide uz n73 limited music edition sa 2gb karticom u bluetooth slusalicama ... tesko da ima posebno ...

Mislim da sam za 7610 video u comtradeu za 3800 din ili 2800 din nesećam se tačno, prošlo je već neko vreme, znam samo da sam plakao od smeha kad sam video :wall:

Mislim da sam za 7610 video u comtradeu za 3800 din ili 2800 din nesećam se tačno, prošlo je već neko vreme, znam samo da sam plakao od smeha kad sam video :wall:

Tako nekako je bila oko 3800, samo je bila grozna kombinacija boje, neka narandzasto-bordo. Isla je i tastatura uz nju.
Cena jeste velika, ali to je cena za original masku i original tastaturu.

Jos je smesnije kad kupis, kinesku masku i tastaturu za nekih 1000 i neki dinar, pa onda provalis da i ne "pasuje" bas najbolje, a dugmici su gumeni.

Poz

Daj mi reci kak si ju stavio na mob kad nije Xpress-on kuciste?? ili je mozda??
rasturao sam ceo fon, izvadis lepo bateriju pa krenes u potrazi za srafovima i lepo rasturis sve, inace ja sam hteo da rasturam ceo da bih ocistio sve od prasine kako treba a cini mi se da pise na e-bay-u kad sam narucivao da su maske Xpress-on ali nisam siguran, kazem ja sam inace hteo da rasturam sve jer mi upala neka fina prasinica na socivu od kamere pa mi pravila fleke na slikama

danas sam uzeo crnu masku za N73. u podzemnom u NS, ona mala radnjica na cosku, sa raznim dodacima za mobilne, ima i za N70, N72, N73 kao i za dosta drugih modela (original maske)

Nazad
Vrh Dno