Šta je novo?

Crna maska uopste

Chuck Norris

Slavan
Učlanjen(a)
09.10.2004
Poena
319
Ja sam takodje presao na crno kuciste :wall: pa me zanimaju crne maske za:
Pioneer DVD-RW DVR-108
Toshiba DVD-ROM SD-M1912 (izgleda kao Samsung)
ili nesto drugo sto bi moglo da pase. Kakvog su kvaliteta cooler masterove maske za opticke uredjaje i kakva im je kompatibilnost (jesu li univerzalne i sl.)?
Malo su mi ruznjikave...radi li chieftec nesto slicno? Ili neko prodaje polovno?

Poslednja izmena:
Ja imam crnu masku CM ,super je aluminijumska .
Stavio sam je jos pre godinu dana na SONY CD- RW drajv.
A za kompatibilnost ne brini montira se pomocu dvoslojne trake tako da moze da ima odstupanje par mm za dugmence.

Nadam se da san ti pomogao,pozrav.

ja imam samo crne uredjaje |>

Za TOSHIBU DVD-ROM me bas briga jer je nova sa cnom maskom 23 evra sa dve godine garancije, tako da me to ne sekira, ali sta cu sa Pioneerom? Mozda ima neko greskom crni a zeleo je bež pa da se zamenimo, maska za masku? Moja je kao netaknuta...Ili mozda ima neko neki 108 DVD-RW za otpad a sa cnom maskom koja mu ne treba?

Chuck Norris je napisao(la):
Ja sam takodje presao na crno kuciste :wall: pa me zanimaju crne maske za:
Pioneer DVD-RW DVR-108
Toshiba DVD-ROM SD-M1912 (izgleda kao Samsung)
ili nesto drugo sto bi moglo da pase. Kakvog su kvaliteta cooler masterove maske za opticke uredjaje i kakva im je kompatibilnost (jesu li univerzalne i sl.)?
I nije bas kompatibilna... meni ne moze uopste da stane na Chenbro kuciste.

U sustini, namenjena je CM kucistima.

Uzmes crni sprej i ofarbas masku...

Ja sam na svoj Pioneer stavio CM crnu masku i lepo stoji, a i lepo izgleda. Eject button je malo levo od rupe, ali ne smeta jer ima mesta da se namesti da radi. Jedino sto mi malo smeta je da sada ne vidim onu diodu koja svetli kada uredjaj cita ili pise disk 🙂

Nazad
Vrh Dno