Hm, ne znam da li si meni odgovorio, ali veoma moguce da je to problem. Neki kontakt sa kucistem koji povremeno pravi problem. Jer evo vec 2 dana se kompjuter normalno ukljucuje.
edit: gotovo sam siguran da nije neki kontakt, malopre ugasih komp, upalim sve ok, odem u bios, overklokujem procesor, izadjem iz biosa, resetuje se pa ugasi masina, znaci sve po pravilu, al onda nece da se upali normalno nego pisti. Znaci ovim ooverklokovanjem sam cmos poremetio, jer sam nove vrednosti (FSB-a,...) sacuvao i on se pogubio. Doduse, upalio se komp iz 2.puta normalno i overklok vrednosti su sacuvane, tako da je E5200@3,75GHz i testirao sam u Everestu (necu Orthos jer je tropska vrelina napolju, doduse bez Slotera

), i sve je ok. Znaci nikakvih nestabilnosti nema.
Dakle, sada sam siguran 99% da se bios ploce ponekad tripuje, cas ucita cmos kako treba cas nece. Za vikend cu da odradim vec vise puta napisane operacije, vadjenje ram-a, baterije i clear cmos-a. To bi trebalo da resi problem.
Jedino se iskreno nadam da nije u pitanju napajanje, pa da ono mozda daje neke sugave napone, ali cisto sumnjam, novo je napajanje staro mesec dana Chieftec 650W.