Šta je novo?

Crko iMac :-(

• Začetnik teme Začetnik teme 1110
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

1110

Slavan
Učlanjen(a)
14.02.2008
Poena
309
Verovatno mi je otislo napajanje na iMac-u. Da li neko zna neki servis u Kragujevcu ko moze ovo da popravi?

U KG-u teško, moraćeš do iStyle-a ili Macole u BG-u.
Ako je u garanciji nosi ga u Macolu/iStyle, a ako nije ima i servisera koji nisu ovlašćeni, ali jako dobo rade i jeftinije ćeš proći nego kod ovlašćenih.

Verovatno mi je otislo napajanje na iMac-u. Da li neko zna neki servis u Kragujevcu ko moze ovo da popravi?

za KG ne znam ali u Beogradu ima zaista sjanih servisera..meni je tri puta otislo napajanje...dva puta u garanciji i treci put van garancije...dva puta je iMac isao u servis a treci put kod servisera koji je zamenio skoro sve delove na napajanju i promenio kabl od napajanja.Sad hvla bogu vec nekoliko meseci radi kako treba...

Malo offtopic ali da li ga ukljucujete direktno u zid ili u neki produzni sto ima naponsku/strujnu zastitu?

ja koristim godinama apc performance stabilizator. ne znam koliko stiti ali se svakako osecam sigurnije.

uvek apc ili barem onaj sa prekidačem. Ne utiče se 2k eura direktno u zid u Srbiji

Na zalost bio je u zid ukljucen. Neko je mislio da je bakar u kutiji i ukrstio nule, mnogo uredjaja je crklo tada. Samo se nadam da je napajanje u pitanju inace ode imac u ikantu :-( ici cu do bg-a u servis nema druge.

Nazad
Vrh Dno