Šta je novo?

Crko cooler....

NightCrawler

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2005
Poena
995
Crko mi je cooler na grafichkoj (ATI 9500)...zanima me jel' imaju negde da se kupe ti rezervni cooleri i koliko je teshko da se promeni?

Takodje palniram da stavim na grafichku CoolerMaster CoolViva VGA cooler...pa me zanima ako neko ima kakva su iskustva sa ovim coolerom i vredi li ga stavljati uopshte?

Poslednja izmena:
ma bre to je posao od par minuta. tacnije, zavisi o kom se cooleru radi. ja vam predlazem ThermalTake extreme giant III, naravno ako ga nadjete. cool viva isto nije losa.
ako stavljate neki obican cooler onda to nije nikakav problem.
sto se tice kupovine, ima ih na dosta mesta, recimo u titan i thermaltake u mb-softu, coolviva u imtelu...

@idavik

Uzecu Coolvivu u Imtelu

Nego niko mi ne reche gde imaju (ako imaju) da se uzmu cooleri za grafichku oni mali shto se stavljaju na kartu....taj mi je crko....

Poslednja izmena:
NightCrawler je napisao(la):
@idavik

Uzecu Coolvivu u Imtelu

Nego niko mi ne reche gde imaju (ako imaju) da se uzmu cooleri za grafichku oni mali shto se stavljaju na kartu....taj mi je crko....

Pa svi su ti rekli za kulere sto se stavljaju na kartu, ne razumem sta si mislio da ti ljudi preporucuju

Misko78 je napisao(la):
Pa svi su ti rekli za kulere sto se stavljaju na kartu, ne razumem sta si mislio da ti ljudi preporucuju

Ma ne ja sam se zbunio... :wall: pogreshno sam protumachio...
:wall: :wall:

hvala na linku idavik! coolviva pasuje na sve te karte "5" generacije?

Nazad
Vrh Dno