Šta je novo?

Crkla ili...

-Aki-

Slavan
Učlanjen(a)
23.11.2005
Poena
320
Moja oprema  
Laptop
MacBook Air (13-inch, Mid 2015)
Tablet
iPad mini 4
Mobilni telefon
iPhone 11 pro, iPhone SE 2020
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Dakle, desilo se sledece...
Kupio sam hdd wd 3200aaks, i nakon zavrsenog back up-a...ugasim komp. Nakon nekih 30 min. upalim komp, i u momentu kada je trebao da se podigne windows..ugasi se!! Sam od sebe...i to po poslednji put... Vise se nije upalio... Posumnjao sam prvo na napajanje, a kao druga opcija bila je ploca...
Napajanje nije.... dakle.... :( :(

E sad...kako imam garanciju na plocu, sta predlazete da uradim...??
Da li ima sanse da se nesto popravi, ili da krenem u menjanje celog sistema (sto doprinosi ne ocekivanim rashodima bez pokrica!)??

:wall:

glupo pitanje, ali da li si uradio clear cmos? plocu i nemas sta da popravljas... probaj drugu memoriju, drugu grafiku, otkaci sve SATA/PATA uredjaje, pali ga bez memorije pa bez grafike, ubodi pc speaker ako ga nemas trenutno pa oslusni beep-ove biosa... itd, itd...

Ja se izvinjavam sto nisam ucestvovao u diskusiji...ali kako niko od drugara (koji imaju net) nije bio u Bg, nisam imao priliku da se nadovezem u pricu, a i ubrzo potom sam otisao na odmor... Naime, kako sam jos uvek imao garanciju, otisao sam u radnju i bez problema su mi odradili posao-Citaj, dali novu plocu!! Sada sve radi o.k. garanciju razume se nisam dobio, ali i vise sam nego zadovoljan!!! Sve pohvale za prodavca i za firmu!!

Btw. Clear cmos sam odradio..nije bilo pomoci...(zapravo, izvadio bateriju, i gurno zicicu...:) ), ploca je nekako bila crkla....blage nemam zasto ni kako!!!

Da li si dobio istu plocu (K8N)?

Dobio..

Ja se izvinjavam sto nisam ucestvovao u diskusiji...ali kako niko od drugara (koji imaju net) nije bio u Bg, nisam imao priliku da se nadovezem u pricu, a i ubrzo potom sam otisao na odmor... Naime, kako sam jos uvek imao garanciju, otisao sam u radnju i bez problema su mi odradili posao-Citaj, dali novu plocu!! Sada sve radi o.k. garanciju razume se nisam dobio, ali i vise sam nego zadovoljan!!! Sve pohvale za prodavca i za firmu!!

Btw. Clear cmos sam odradio..nije bilo pomoci...(zapravo, izvadio bateriju, i gurno zicicu...:) ), ploca je nekako bila crkla....blage nemam zasto ni kako!!!
Garancija ti sigurno vazi i dalje i to od dana kada si kupio prvu plocu koja se pokvarila.Slobodno idi u doticnu prodavnicu i raspitaj se.Moraju ti priznavati tu staru garanciju do njenog isteka.U slucaju da se prave blesavi,zna se pravac inspekcija i resen problem.Ajd uzdravlje

Ploca koju je dobio 99% nije nova... Nema ih na lageru nigde!

opet, prodavac treba da produzi garanciju, koliko je bila na prvu plocu...

Ne znam koja to firma i dalje radi... EL je to nekad radio...

Mislim nisam dobio novu garanciju....a logicno je da garancija vazi do datuma isteka stare ploce.
Zasto mislim da je nova....nema prasine ama nigde.. :) Bas sam je lepo osacovao... Ma i da nije nova, bas nije ni bitno.. Bitno mi je da su mi sredili problem u maksimalno kratkom roku..

Drago mi je da jos uvek postoje fer i ljubazni ljudi...a moram reci da je ovo prvi put da mi neko ovako izadje u susret..uvek sam naletao na seljake stocare..!

Za malo da zaboravim da kazem...garancija mi istici u oktobru ove godine... :p

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno