Šta je novo?

Crkava li monitor?

Ashley

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
22.02.2001
Poena
620
Philips Brilliance 17a monitor. Danas mi odjedared iz cista mira poremetio geometriju. Citam mail, i samo u jednom momentu, bez ikakvog "kvrc" ili "klik" ili "trept" pojavi mi se prilicno izoblicena slika, kao da je pincussion odvrnut do daske. Uradim recall, podesim sliku i nastavim dalje normalno da radim. Pitanje je da li da ga o'ma nosim kod majstora ili da cekam da crkne? :)

Pazi i meni se to isto desavalo sa Daewoo 17". Cak je s' vremena na vreme i boju menjao npr. 100% crvene, ali nisam imkao nameru da ga nosim, takvog sam ga prodao ortaku i radi bez problema. Medjutim posto je bio pod garancijom zvao sam servis da ih pitam, a oni su mi rekli da ga hitno donesem. Ali kazem ti mrzelo me je, ali da kucnem u drvo i ortaka odlicno sluzi

gladiac je napisao(la):
takvog sam ga prodao ortaku i radi bez problema. Medjutim posto je bio pod garancijom zvao sam servis da ih pitam, a oni su mi rekli da ga hitno donesem. Ali kazem ti mrzelo me je, ali da kucnem u drvo i ortaka odlicno sluzi

Odlichna rekalama :p ;)

Ashley je napisao(la):
Philips Brilliance 17a monitor. Danas mi odjedared iz cista mira poremetio geometriju. Citam mail, i samo u jednom momentu, bez ikakvog "kvrc" ili "klik" ili "trept" pojavi mi se prilicno izoblicena slika, kao da je pincussion odvrnut do daske. Uradim recall, podesim sliku i nastavim dalje normalno da radim. Pitanje je da li da ga o'ma nosim kod majstora ili da cekam da crkne? :)

Nemoj nikako da cekas da crkne, greota za tako dobar monitor. Ako ti se ponovi nesto slicno, trkom kod majstora, ne verujem da je nesto mnogo ozbiljno. :wave;

Nisam ga nosio kod majstora, vec sam pitao telefonskim putem :)

Kaze majstor da najverovatnije nije nista ozbiljno. Najpre ce biti da je doslo do promene mreznog napona, pa je monitor od toga pobrljaveo. E sad, monitor mi je prikljucen na kao neki surge arrest koji bi trebalo da stiti uredjaje od takvih stvari, al' ni taj nije svemocan. Kako je majstor jedan cestit covek koji ne bi rekao da donesem monitor ako to nije potrebno, verujem da je to sto se desilo zbilja posledica varijacije u mreznom naponu. Evo, prodje nekoliko dana od kako se to desilo, a monitor i dalje veselo radi :)

Jeste Aco, zbilja je jako dobar monitor i nemam nameru da ga menjam sve dok ne crkne totalno. Stede se pare za neki LCD koji ce da bude secondary display pored ovog Philipsa :)

Nazad
Vrh Dno