Šta je novo?

Crimson skies Problem

highlander82

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
319
instalirao sam pomenutu igru na komp iz potpisa i 178.13 drajvere, nikako nemogu da nateram igru da radi pod hardverskom akceleracijom, kada god ju ukljucim nemam menije i svi natpisi su izbrljani, dali se iko sustretao sa ovom igrom na novijim sistemima i imao nekih slicnih problema..

CS ne radi uopste na XP-u (kako treba barem) Na zalost, do dan danas nisam uspeo da je nateram da radi, ni preko compatibilitija, a ni preko 98ice u VM... Ako je neko nasao nacin, dajte spasavajte

malo sam kopao i izgleda da je problem u nvidia drajverima i pci-x nekompaktibilnosti, nekim likovima je navodno radilo na prepotopskim forceware drajverima ali na 6600 karticama, tacno cu da sklopim mog starog duronceka samo zbog ovoga...

Igra radi pod XP om provereno. Igrao sam je na ATI kartici na laptopu i to nedavno - radi i na sp3. Verovatno su samo driveri problem - noviji driveri nvidie se ne mirisu sa gomilom starijih igara nazalost. Ako je u pitanju i novija kartica stvar je solidno losa - nema starijih drivera. Probati neke druge ali uglavnom je u vezi sa starijim igrama mrka kapa....Ako je ipak 7300GT tj ta iz potpisa onda nade ima jer nije bas od najnovijih 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno