Šta je novo?

CrimeCraft

• Začetnik teme Začetnik teme nex999
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nex999

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
1,005
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
MMORPG u malko drugacijoj izvedbi...

THQ Inc. (NASDAQ: THQI - News) and Vogster Entertainment, LLC, today announced the upcoming release of CrimeCraft for Windows PC. Scheduled to ship across North America in August 2009, this highly-anticipated game will be available at retail exclusively at Best Buy stores and on www.bestbuy.com. Gamers can begin pre-ordering CrimeCraft in stores on June 7 or online beginning May 31.
“CrimeCraft is a unique forerunner into a genre dominated by fantasy and sci-fi themes,” said Wim Stocks, senior vice president of strategic partnerships for THQ, CrimeCraft’s retail publisher. “The seamless merger of a cutting-edge shooter experience with the depth of online play normally reserved for MMOs has Crimecraft defying traditional genre classification.”

Added Daniel Prousline, vice president of development for Vogster, CrimeCraft’s developer, “We are delighted to partner with Best Buy and THQ on CrimeCraft with its truly refreshing blend of genres. CrimeCraft will offer a great gaming experience to fans of shooters and massively multiplayer titles alike.”

Consumers who purchase CrimeCraft at Best Buy will receive two months of free play time and a number of exclusive in-game items, including two in-game t-shirts from acclaimed real-world fashion labels and a combat backpack for their avatar. Gamers will also receive a virtual Best Buy discount card that allows them to purchase in-game items at a reduced cost.

Those gamers pre-ordering CrimeCraft via Best Buy retail stores or online at www.bestbuy.com, will additionally receive virtual in-game shoes from Ecko Unltd., created by fashion icon Marc Ecko, access to play the pre-release version of the game during beta, and three days’ head start at the game’s launch.

About CrimeCraft

CrimeCraft is a Persistent World Next-gen Shooter (PWNS) that blends a gripping, action-packed shooter experience with the best community and role-playing elements found in massively multi-player games. CrimeCraft is set in a gritty fictional city of the near future, following an ecological disaster of unprecedented scale, where the price of life is far less valuable than one’s reputation. Join thousands of players online as you learn the rules of the street, build your own gang and do whatever it takes to survive amidst the chaos. Earn a reputation. Build a gang. Kill the competition. For more information on CrimeCraft, please visit www.crimecraft.com.

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rnfFurNR_Rs&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rnfFurNR_Rs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ovi Rusi (ili Ukrajinci) su jako neozbiljni. Do pre samo dve nedelje su pricali da ce igra biti F2P. Mada ja to nisam ocekivao s obzirom da koristi U3 engine. Kako god, samim tim shto je P2P i ruska igra nece biti narocito uspeshna uprkos svezoj ideji koju obradjuje. Jedini nacin da ova igra napravi neshto jeste da je izdaju za konzole. PC igraci jednostavno nisu spremni da placaju MMO igre koje se ne bave fantasy svetom. A pogotovo nece placati mesecnu pretplatu za igru koja je GTA wannabe.

Vrlo verovatno.Ni ja ne mogu da zamislim kako moze da na trzistu "uspe" MMORPG bez Elfova, Dwarfova ili svetlecih maceva i lasera 😛

Meni se ne svidja to shto je realtime, ne zelim da placam mesechno da igram pucachinu.

... PC igraci jednostavno nisu spremni da placaju MMO igre koje se ne bave fantasy svetom. A pogotovo nece placati mesecnu pretplatu za igru koja je GTA wannabe.

Nemoj da meriš ostale prema sebi. Ja bih baš voelo da vidim igru bez fantasy okruženja.

^
+1 😀

Mene bas zanima kako ce ovo da izgleda!
Moze biti dobro bas zato sto je drugacije 😉

Nemoj da meriš ostale prema sebi. Ja bih baš voelo da vidim igru bez fantasy okruženja.

Ne merim ostale prema sebi cak naprotiv. Ja bi voleo da igram jedan dobar MMO koji ima real time borbu i ne odvija se u zemlji vilenjaka i patuljaka. Ono shto sam rekao je zakljucak koji sam izveo na osnovu vishegodishnjeg igranja raznih MMOova i citanja komentara na forumima tih igara. Tabula Rasa npr. uopshte nije bila losha igra ALI takve igre jednostavno ne mogu da privuku veliki broj pretplatnika jer nisu fantasy/space tematike. Izuzetak je Starcraft svet koji bi sigurno bio uspeshan u formi MMOa ali to nema puno veze sa samim Lore-om vec reputacijom originalne igre i samog Blizzarda.

Ja sam se vec odavno prijavio za closed beta fazu ove igre kao i par igara sa svezim idejama. Negde sam upao negde nisam. I mogu reci da je igrati MMO sa real time sistemom borbe jako osvezavajuce. Ali ovi Ukrajinci su do skora igrali na kartu F2P-a medjutim izgleda da ih je uskoro pokupio THQ (do pre par nedelja nije bilo nikakvih naznaka da je THQ izdavac) i sama ta neodlucnost i neozbiljan pristup razvoju igre ce dovesti do slabog plasmana igre. Ne mozete objaviti closed beta testiranje igre, podeliti pozivnice a server nije uopshte funkcionalan :zgran: i pricati naokolo kako je igra F2P ali mozda i ne bude...

Poslednja izmena:
Bumpity bump

http://www.crimecraft.com/

Igra je free na steam-u.

CrimeCraft: Bleedout is a Free to Play, fast paced MMO Shooter set in the aftermath of urban collapse. Players compete in intense PvP Combat matches with over 20 battle maps, tons of playmodes and hundreds of weapons and skills to master and use.

Read more: CrimeCraft: Bleedout - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com http://download.cnet.com/CrimeCraft...tml?tag=contentMain;contentBody#ixzz1WGfVjvjU

Download igre mozete preuzeti recimo odavde : http://download.cnet.com/CrimeCraft-Bleedout/3000-7441_4-10972933.html?tag=contentMain;contentBody

[YOUTUBE]g37xFD39c4w[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]s8CjvdLiiFM[/YOUTUBE]

Ajde ako si isprobao baci neke utiske, komentare itd. Da vidimo vredi li bandwidth-a 🙂

Игра је предобра, подсећа ме мало на модерн ворфер тј. цод4. Баш лепо је одрађен мултиплејер тј. пвп део. Јако забавна и лака за сналажење. Подесите клизач на најтеже и играње соло ће бити прави изазов ако нисте стручни у баратању са оружјем.

Ја волим те ммо игре где нема елфова и срања.

ma prvo sam bio na cekanju tipa 780.. pa sam cekao da uletim jedno sat vremena.. kada sam usao malo puckao i smorio se.. otkud znam.. sada cu probam dead island.. :d

Које чекање? Никад нисам ни на шта чекао. Ишао си на ЕУ сервер јел? Ја сам на оном са дужим именом. Никад ништа нисам чекао у игри, одакле ти то?

Evo i ja skidam pa cu da javim utiske...

Ali izgleda nerade EU serveri.

Poslednja izmena:
Мени ради 🙂 Иди на сервер "Расколников".
Ја сам преко Steam-а инсталирао игру, можда има везе.

Probao igrao par minuta i delete...

Нешто ти не верујем да си играо, ал ајд нек ти буде.

Пазарио сам премиум 🙂
Не смем да кажем жени, питаће ме одакле ми паре 🙁
О томе ћу да размишљам кад ми буде пристигло на наплату за месец дана :Р

Poslednja izmena:
Нашао сам неку екипу, Одинови синови, па играмо заједно. Има 50 нивоа, до неких 25 се дође релативно брзо па ти већ онда треба тим.

Nazad
Vrh Dno