Šta je novo?

Creshovanja svih web browsera?

John Cena

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2007
Poena
465
Svaki web browser koji sam probao (opera, Firefox, IE, google chrome) mi creshuju posle nekoliko minuta. Neki cak odmah. Instalirao sam nove verzije adobe flash playera i shockwave playera al opet isto. Do cega to moze biti? Sve je bilo ok godinama unazad i zadnjih nedelju dana me bas zeza. Skenirao sam i ocistion viruse....
Da li da padne format c i reinstalacija windows-a ili ima lakseg resenja?

Poslednja izmena:
jedino sto mi pada na "pamet", pre formatiranja je: uninstall svih tih browsera, brisanje odgovarajucih foldera iz program files-a, brisanje temp fajlova, ciscenje registry baze i sl.
ako se problem nastavi, mislim da nema druge do format c:

Srecno!

Jesi li instalirao Javu na komp? :wave: Moguce i da je zbog toga...

Poslednja izmena:
Mozda nesto hardverski, memorija?
Jel samo kod njih problem ili i drugi programi pucaju?

Imam intaliranu Javu 1.6.020 . Ostali programi ne pucaju. Samo web browseri. Sad mi kolko tolko ok radi preko Opere. Al opet nekad zablokira.

Svaki web browser koji sam probao (opera, Firefox, IE, google chrome) mi creshuju posle nekoliko minuta. Neki cak odmah. Instalirao sam nove verzije adobe flash playera i shockwave playera al opet isto. Do cega to moze biti? Sve je bilo ok godinama unazad i zadnjih nedelju dana me bas zeza. Skenirao sam i ocistion viruse....
Da li da padne format c i reinstalacija windows-a ili ima lakseg resenja?

Imam isti problem u firmi... posle brisanja nekog virusa (NOD-om) ni mozilla ni IE ne rade.... probaj maxton meni samo on radi

Vrh Dno