Šta je novo?

Credit Card Generator

• Začetnik teme Začetnik teme bibby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
E, ako neko ima ili zna odakle da ga skinem bilo bi fino...

Mislim da se program zove Credit Master (CreditMaster v2.0, CreditMaster v4.0) ili tako nesto...
Pa probaj preko Googlija

Sta ce ti ?😀 Davno sam imao ali nisam znao sta sve moze 🙁
Pogledacu kod druga koji mi je to bio dao dali jos uvek ima ako ima dobijes na mail ...

A sta mislis sta ce mi? 😀
Hvala za Credit Master, sad cu da odem do Guglija.

Amon_Ra je napisao(la):
A sta mislis sta ce mi? 😀
Hvala za Credit Master, sad cu da odem do Guglija.
Napisi CreditMaster v4.0...ne odvojeno Credit Master...much bolji rezultati search-a... 😉
Ima ga 'de 'oces...bas je i meni trebalo tako nesto ! Al' ja samo posteno, samo kad mi traze za "age verification" 🙂 😉 (VRATITE NAM WINK-a, pleeeaaase)

Amone ako ga ne pronadjes poslacu ti mailom
Pozdrav

soulfly je napisao(la):
Prakticno-korisno 😀

Cccc! Sram vas bilo. Ha, sta je bilo amone.Nije valjda uhvatio apstinencijalni sindrom pa bi malo xxx-a??? 😀

Vecina tih Fake CCardova ne radi. Ja sam to besomucno pokusavao. Cak su na jednom sajtu prihvatili karticu kao vazecu ali taj sajt nije slao za Jugoslaviju. Duh! ctp;

Poz!

Ma naravno da ovi generatori uglavnom ne rade, ja sam nekad davno uspeo samo jednom age verifycation i to je to.
Znaci batalite ove gluposti ljudi.

Matthias je napisao(la):
Ma naravno da ovi generatori uglavnom ne rade, ja sam nekad davno uspeo samo jednom age verifycation i to je to.

Istina🙂

luka.l je napisao(la):
Cccc! Sram vas bilo. Ha, sta je bilo amone.Nije valjda uhvatio apstinencijalni sindrom pa bi malo xxx-a??? 😀

Vecina tih Fake CCardova ne radi. Ja sam to besomucno pokusavao. Cak su na jednom sajtu prihvatili karticu kao vazecu ali taj sajt nije slao za Jugoslaviju. Duh! ctp;

Poz!

Ma kakvi xxx-ovi, narucujem nesto malecko sto mogu dobro da prodam. Trebaju mi pare...

A ti si totalno neiskusan. One sajtove koji ne salju za Srbiju zeznes tako sto napises npr. Greece, Serbia pa ulica i bla bla bla... i prodje. Tako sam ja dobijao pakete...

Matthias je napisao(la):

A odakle meni silni paketi?
Radi se batice, radi type; ....

Amon_Ra je napisao(la):
Ma kakvi xxx-ovi, narucujem nesto malecko sto mogu dobro da prodam. Trebaju mi pare...

A ti si totalno neiskusan. One sajtove koji ne salju za Srbiju zeznes tako sto napises npr. Greece, Serbia pa ulica i bla bla bla... i prodje. Tako sam ja dobijao pakete...

Pa naravno da sam slao na greece ali mi nijedan paket sa doticnog (i jos jednog sajta) nije stigao preko grcke. Pokusavao sam ja to.......Eeeee, hteo sam i ja leba bez motike 😀

Poz! :wave; cheers

Amon_Ra je napisao(la):
A odakle meni silni paketi?
Radi se batice, radi type; ....

Posto si Ti izgleda medju retkim ljudima kojima je nesto stiglo, ajde objasni malo nama detaljnije proceduru, mislim kako si narucivao kad nisi imao kreditne brojeve, na kojim si sajtovima kupovao, sta si kupovao, kako si popunjavao formulare itd.

luka.l je napisao(la):
Pa naravno da sam slao na greece ali mi nijedan paket sa doticnog (i jos jednog sajta) nije stigao preko grcke. Pokusavao sam ja to.......Eeeee, hteo sam i ja leba bez motike 😀

Poz! :wave; cheers

Meni i ortaku je tako stizalo. Verovatno su ti krali pakete - to je normalna pojava. Oni su bolje prolazili od nas.

Matthias je napisao(la):
Posto si Ti izgleda medju retkim ljudima kojima je nesto stiglo, ajde objasni malo nama detaljnije proceduru, mislim kako si narucivao kad nisi imao kreditne brojeve, na kojim si sajtovima kupovao, sta si kupovao, kako si popunjavao formulare itd.

Daleko sam ja od retkih kojima je stizalo...
Najbitnije je naci sajt koji salje pa proverava kartu, takvih sada gotovo da i nema i veoma je tesko sada uzimati nesto. Bas treba da kopas i kopas...
Ja sam narucivao hardware, odecu i parfeme - a to mi je i stizalo.

linkovi...

Pa daj neki link, gde naruciti, kako sta...

Recite mi, na amazon.com, ako prihvati karticu (nista ne kaze, kao sve je ok, da li ce poslati robu (knjige)?

Saljem na BiH, pored grada pisem Srbija

Ako neko eventualno i ima linkove oni se ne daju. Stvar kratko traje i onaj ko ima dobar link zeli sto vise stvari da naruci za sebe.
Ja sam napravio dugu pauzu, tako da se sada razmisljam dal' da ponovo krenem. Za sada nemam niti jedan link.

Od kako postoji forum bilo je dosta slicnih threadova, i svi su bili zatvarani, ovaj je ovoliko proziveo jer je poceo pitanjem o programu card generatoru, a zavrsio se pricom o on-line kriminalu. Znam da svi imate razlicita misljenja na ovu temu (na koja imate pravo), ali na ovom forumu necete naci informacije niti raspravu kako, gde i na koji nacin to uraditi !

p.s. Amone tesko da ces nesto uraditi sa generatorima, vise ni algoritmi koje koriste za extrapolaciju nisu uspesni, a za takvo delo mozes snositi krivicnu odgovornost i u nasoj zemlji (nazalost primera ima).

Nazad
Vrh Dno