Šta je novo?

Creative XFI Audio i Win7

Mikri

Slavan
Učlanjen(a)
09.10.2008
Poena
301
Pozdrav ljudi,

Imam Creative XFI Audio zvucnu karticu i na njih povezane famozne Z5500... Do pre 7 dana sam imao Windows XP i sve je radilo super, muzika je sljakala, zvuk zadovoljavajuc... Presao sam na Win7 64bit i vec su poceli problemi sa svih strana, glavni problem mi je sto kada gledam film/slusam muziku, jacina zvuka oscilira i menja se zvuk kao da mi neko trci sa zvucnicima u rukama, i variraju tonovi jako... Instalirao sam najnovije drajvere sa sajta od creative-a, probao da cackam nesto malo po podesavanjima,menjao pozicije kablova ne bi li sve to nekim cudom proradilo, ali uzalud ....

Ima li spasa??? : )

probaj da obrises drajvere,restart komp i posle u win updates nadji update koji je nasao za zvucnu i to instaliraj.meni tako radi vec duze vreme bez problema.

Ides dole na task manager desnim klikom na windows ikonicu za zvucnike, onda ides na playback devices pa na comunications. Tu stavi opciju do nothing.
Ako ta opcija ne zavrsava stvar, onda idi na istu ikonicu pa idi na volume mixer i device stavi na 90-95 posto, a ostale uredjaje smanjni ispod 50, znaci stavi na 49.
Tako nece doci do toga da jedan drugog zezaju i smanjuju.
Taj problem koji imas a koji imam i ja je do win7 i njegove autoleveling kontrole zvuka i jacine. Teska glupost koja samo iritira.

Nazad
Vrh Dno