Šta je novo?

Creative X-fi Music problem sa novim sistemom

BoKi_

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2005
Poena
620
Pre neki dan sam uzeo novu plocu Gigabyte p55 ud3r , core i3 i 4gb rama, i problemi sa Creative zvucnom posle intslacije win xp sp2
Zvuk je veoma tih, na maximumu je tek mozda na nekih 30% normalne jacine a da nije samo to problem pobrinulo se i konstatno krcanje zvuka kada se bilo sta pusti.

Probao sam sa jos jednim drajverima, ista prica, skidam trenutno jos jedne ali sumnjam da ce biti nesto bolje

Na staroj masini, koja je jos uvek u mom profilu, nije bilo ovakvik problema, radila je odlicno, ali sa ovom plocom, samo muke.

Ako neko ima neki predlog ?

Na mini liniji Panasonic, dugo godina me dobro sluzi, proverio sam kablove i mini liniju na mp3 plejeru i sve normalno radi
Evo skidam sada ove drajvere, pa se javljam dal je uspelo

MA interesuje me konekcija kojom si spojio...predpostavljam da je coax u pitanju kad pominjes mini liniju. Shodno tome da li si stiklirao digital out u podesavanjima!?

Nije coax/opt vec analog, standardna 3.5mm bananica. Isklucen je digital out u setingsima na kartici

Probao upravo i sa ovim drajverima ali na zalost sve isto, tih zvuk i sve vreme krci :(

Aaaa, kačiš samo jedan par tj stereo, kontam. Glupo pitanje, jel si siguran da nisi umočio u kanal predvidjen za woofer i centralni zvučnik na muzičkoj?!

Sigurno nisam, imam je vec godinama, drugi sa leve strane, mada sam bio toliko ocajan da sam probao i druge ulaze....
Mislim da je problem na relaciji nova ploca i creative, ali sta tu da radim... Nisam ni instalirao realtec drajvere , tako da tu ne moze da bude neke softv. nekompatibilnosti sa plocom, pre hardverski problemi...

Mozda crko music, zalili su se vec neki.

Ne znam...muka mi je vise oko namestanja, stavio sam ovu integrusu da radi...Nisam imao win 7 disk, ali za koji mesec cu preci na win7 pa videti kako ce tu da radi. Naravno, pre toga, cu otici do drugara, i videti dal kod njega radi tj. da proverim da nije crkla, mada sumnjam, do pre neki dan na staroj masini je radilo perfektno, bez ikakvih problema

Ali najgore je sto je Kutija upravu. Jednom prilikom sam morao 2x sve raditi i instalirati sve ponovo jer su mi Creative driveri pokidali sistem za 3 minuta na tek dignutoj masini. Bio je neki 5.1 Live obicni na XP-u.
Oficijelne vise u zivotu nebih stavio.

Nazad
Vrh Dno