Šta je novo?

Creative Sound Blaster Z / ZX

• Začetnik teme Začetnik teme MilosZ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MilosZ

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.10.2011
Poena
169
Da li neko zna da li ima ovo da se nabavi negde u Srbiji I gde ?

Ovi iz computerland-a su rekli prosle nedelje da ce biti sigurno danas jer je na carini I da ce biti ocarinjeno, kad odjednom danas kazu da ce trebati 7-8 dana jos da se ocarina...nesto mi tu smrdi....

Da li neko ima informaciju gde bi ovo jos moglo da se pogleda da li ima ?

Uzmi lepo Xonar D1. Optimalna karta za gejming i muziku sa drajverom velicine 13mb. Sa Creative-om ima grudvanja.

Zavisi šta hoće od zvučne kartice, tj. šta su prioriteti. Xonar je kvalitetnije rešenje za slušanje muzike i gledanje filmova, Creative je bolji za gaming (pre svega što se tiče pozicioniranja zvuka). To važi čak i za bolje Xonar kartice, poput STX-a koji sam kraće vreme testirao da bih se i sa nje vratio na X-Fi. I naravno od toga da li ima živaca za njakanje sa svakim novim windowsom i čekanja da se smiluju i napišu nove drivere.

I ja čekam da dođe Sound Blaster Z, pre svega zbog toga što ima dodatni izlaz za slušalice, tako da istovremeno mogu biti ubodene slušalice i zvučnici, čisto da se ne moram zavlačiti ispod stola svaki put, već samo da izaberem izlaz preko cp-a. Pa kad stignu videću da li čemu valja ova nova serija.

Poslednja izmena:
Sve se slazem, ali mi je totalna misterija kako to jedan dan uvoznik kaze kako "evo samo sto nije , bukvalno pitanja sata" , a onda posle samo dan, kaze """neki su problem" na carini, nece jos minimum nedelju dana...." je zaista ne shvatljivo za mene....ne znam koja je svrha onda lagati pa da svi lepo to narucimo iz inostranstva I kraj....

Dešava se da velike pošiljke zaglave na carini, potrebno je tu mnogo papira i uvek neki zafali...

Dešava se da velike pošiljke zaglave na carini, potrebno je tu mnogo papira i uvek neki zafali...

Zato je Srbija tu i gde jeste, da firme koje imaju distribuciju velikih brandova dozvole sebi da treba da uvoze robu, a da pritom nemaju sve potrebne papire za uvoz..... mislim, nemam reci.....sem jadna li si Srbijo :-((

Ja sam uzeo Asus Xonar Essence St. Prezadovoljan sam. Odlicna zvucna kartica za slusanje muzike (spojio sam je sa B&O Beomaster1900) i AKG K512.
Sve preporuke

Zato je Srbija tu i gde jeste, da firme koje imaju distribuciju velikih brandova dozvole sebi da treba da uvoze robu, a da pritom nemaju sve potrebne papire za uvoz..... mislim, nemam reci.....sem jadna li si Srbijo :-((

Ne mora da znači da je do uvoznika, pošto je naša carina kriminalna.

Nazad
Vrh Dno