Ako kupis druge sluske, doci ce taj lik i iscupace ti radio iz plejera
Ma, vidis da , mozda misli da je antena za radio u kablu od sluski, ali nije, bar ne u ovom modelu. Cepaj ko'e 'oces sluske.
Daj, bre, ocisti tastaturu, vidis da ti se zalepio Caps Lock ili neki od Shift-ova
Još sam u fazi "Ivkove slave ", nemogu da prebolim....Odem ti ja u taj BG , sav srećan, i gde ću, nego PIRAMIDU, i potražim Creativ MuVo TX SE 512 MB, koji sam dan pre rezervisao, i... NEMA !Naime, po priči neugledne, neumivene prodavačice ( između dva zalogaja bureka u 11,3o.h) u dućančetu , čiji web sajt izgleda kao da se radi o radnji na Menthentnu, a ne o montažnom objektu na travnjaku sajma( hala 10 je samo "orjentir" da nađete ovaj bespravno podignut objekat), elem, da je neki "lik" naišao i " baš ispred mene kupio 5.kom ( slovima pet ) mp3 playera TX SE i 5.kom. V200 ??!! :trust: Dooobrroo, kažem ja, pa brzom brzinom odem u radnju "Monitor" gde me sačeka neki zalizani "lik" , koga sam zakasnio da uhvatim u omiljenom ritualu BGD butikuša i butikaša - doručak-ručak-užina na radnom mestu i obavezno pred mušterijom, jer na krajevima ogromnih usta (krezubih :d još se slivao kečap, a možda i ajvar lošijeg kvaliteta) i koji mi ispriča sl. priču , ali sa tužnijim krajem, te da se ne ponavljam, krajnje što mi je rekao , dok je "pokušavao da me izgura iz radnje " je bilo NEMA , BRE !
Odoh, sav pokunjen i u Gigatron i... pa, znate već N e M a i tačka Pa, da li je ovo Skrivena kamera, pade mi na pamet ? U celom Gradu, gde se ja pojavim, i potražim određeni artikal, odgovor je nema ?! Nisam hteo da testiram "ljubazne BGD prodavce, sa pitanjem " da nemate s, slučajno, guz-papir?", jer bojim se da bi bio isti odgovor ! zahvaljujući dobrim ljudima sa Foruma ( kojima nije bitno da li si pritegao Caps Lock, ili Shift ili ***** li ga šta ) saznao sam za adresu i PC Impulsa, kod Hotela "Palas", gde me uredno doterani i namirisani prodavac, u prijatnom ambijentu čiste i sređene radnje, dočeka odgovorom IMA :zgran: Nisam dobro čuo, rekoh ja,šta ima ? Pa ima V200 od 512 MB, koji ste pitali, po ceni od 9.300,oo.din. A da li imate ( pokušao sam da kušam sudbinu) i TX SE 512 MB ? Ne taj nemamo već duže vreme, a ovaj imamo ( V200) samo jedan primerak. Uzimam taj primerak, i tog časa ulazi tip u radnju, sav zadihan, i traži (?!) tri (3) kom V200 !!!Ovaj dečko - prodavac mu reče da imaju samo jedan primerak i da se taj nalazi kod mene na razgledanju, na šta vaj sede u ( ne ponuđenu mu stolicu) i reče da će sačekati da ja završim i da kupi taj primerak :smoke: Meni nije trebao radio , upravo zbog tih problema sa slušalicama , većom cenom i sl. ,a li više nisam mogao da se akam po BGD-u, VEĆ REKOH ONOM DEČKU K U P LJ E N O ! Istog časa, onaj tip sa stolice izlete iz radnje ljut

( **** mi se ) i ja pazarih nešto što baš i nisam hteo, ali bolje išta nego ništa. Bio je tu i player od 256 MB, pa te pitam, da to možda nije bilo rešenje ? Ali, opet, mislim da je to malo prostora za takvu "spravčicu ". Nelagodno mi je, jer mislim da sam ga pretplatio , kako se kreću cene " na nekim drugim mestima "? Možda ti ova pitanja deluju smešno , ali to ti je kad je čovek, po pitanju plejera, laik.U svakom slučaju, nadsam se da nisam pogrešio ( dilema je bila TX SE / V200 cena/kvalitet/funkcionalnost - best buy), i da ću u zdravlju sreći i veselju dugo da ga koristim , što i tebi želim da svoj koristiš pod navedenim uslovima, .
Nadam se da nisam ostavio prostora za tvoje zajedljive komentare, te ih ne i očekujem ,
Pozdrav do novog pisanja