Šta je novo?

Creative MuVo V200 512MB ?

Milan_Ristic

Slavan
Učlanjen(a)
03.11.2005
Poena
301
Gde mogu kupiti i po kojoj ceni Creative MuVo V200 512MB ?
Nesto informacija sam uspeo naci na net-u ali me opet ineteresuje i Vase misljenje ? Da li je ok izbor ? Ako ga neko ima neka napise koju rec, dobre,lose stranei sl.

Najlepse hvala.

Nemoj uzeti Creative,imas nove Hyundai mp3 playere,vidi na www.bti.co.yu ,raspitaj se malo,uvek imas opciju jednog dobrog iRivera.

Noki nema na tom sajtu ,ja nadjoh smo neke dvoglede i foto-aparate. :shock:

E da nema, sad vidjoh,nije im azuriran sajt.Sto po sto je tacna informacija.Imali su te nove Hyundai mp3 playere na sajmu knjiga prosle nedelje ali posto je sve bilo ganc novo nisu imali formirane cene (izgledaju strava).Sto ih ne okrenes ili bolje odes do njih na Banovo Brdo i saznas sve sto te zanima.

Milan_Ristic je napisao(la):
Gde mogu kupiti i po kojoj ceni Creative MuVo V200 512MB ?
Nesto informacija sam uspeo naci na net-u ali me opet ineteresuje i Vase misljenje ? Da li je ok izbor ? Ako ga neko ima neka napise koju rec, dobre,lose stranei sl.

Najlepse hvala.
Slobodno uzmi Creative, ja imam verziju od 256 Mb, radi k'o atomski sat.

Lose strane - nema.

Dobre strane - dobar zvuk, 20-IQ-friendly navigacija, mikrofon (nesto losijeg kvaliteta, ali je to ionako usput), lep dizajn.

Ne znam gde ima, probaj u Sindjelicevoj, Monitor systems 308-69-89, tamo sam ja uzeo moj.

Hvala ! :)

RazbojNick mozes li mi reci kakve su mu slusalice,
da li podrzava Sd memoriju ?
Zvacu ih sutra svakako, reci mi jel radi isto kao usb flash memorija ?
Zbog toga sam mislio da uzmem od 512.Mb a mislim da nije mnogo skuplji.
Dobro je sto ima Fm :)

p.s na drugim diskusijama procitao sam kako je odlicno kupiti Mp3 Player preko eBay,jer je prilicno jeftinije itd :) Da li je neko ima slicna iskustva ?

Flamingo Digital Shop
BULEVAR MIHAILA PUPINA BR.10v/II, lokal br.14 i lokal br.24, YUBC CENTAR
TEL/FAX: 21-20-248 ; 21-20-249

Milan_Ristic je napisao(la):
Hvala ! :)

RazbojNick mozes li mi reci kakve su mu slusalice,
da li podrzava Sd memoriju ?
Zvacu ih sutra svakako, reci mi jel radi isto kao usb flash memorija ?
Zbog toga sam mislio da uzmem od 512.Mb a mislim da nije mnogo skuplji.
Dobro je sto ima Fm :)
Ne podrzava kartice. Ima MuVo Sport C100 koji podrzava, ali je oko 100e sa 256 Mb svoje memorije. Prilicno je redak i totalno drugacijeg dizajna.
Naravno da radi kao i svaka druga USB memorija ;)
Sluske su mi skroz ok (mada ce se neki zaliti na njih). Pripazi na sunjercice, lako spadaju, pa da ne izgubis.

Slusalice su krsh ... Ali retko se sa playerom dobiju bas dobre sluske .

iriver daje "senheiserove" slushke koji su EXTRA

(znam da nisam dobro napisao ime :p)

Kao sto rekoh...neki ce se zaliti na njih... stavr licnog izbora

Svejedno ces ih dobiti uz plejer, pa vidi da li su ti ok...

koje su razlike izvedju v200 i tx modela? tx se sa 512mb mi je bas zapao za oko a i cena od 78e je skroz oke.

Imas TX i TX FM. Ovaj drugi ima radio, kako mu ime kaze.

Razlika izmedju V200 i TX serije je, iznutra, nikakva, po pitanju mp3 plejera. V200 ima radio i ne postoji verzija bez istog, kao kod TX-a. Spoljasnjost im je nesto medjusobno drugacije dizajnirana i to je sve.

Poslednja izmena:
PomoĆ Oko Izbora Mp3 Playera

Narode, pomagajte ! :wall: U VELIKOJ SAM DILEMI OKO KUPOVINE MP3 :,,: PLAYERA. IZBOR SE SVEO NA CREATIV MuVo TX SE 512 MB ili MuVo V200 512 MB. DILEMA JE DA LI GREŠIM OKO IZBORA :trust: ? ZAŠTO NEKI MISLE DA JE iRIVER T30 512 MB MNOGO BOLJI? POMAGAJTE ! POŠTO NISAM IZ BG-a, ISTO BI MI POMOGLO I BLIŽA LOKACIJA DUĆANČETA GDE SE TO PAZARI . UNAPRED HVALA NA POMOĆI ! ODUŽIĆU SE ... ;)

Stisni dugme na kom pise "Caps Lock" na tastaturi pre kucanja :d

Da ne duzim, mnogo puta sam pisao u korist Creativa: neces pogresiti. Upotrebi search na forumu da bi video.

P.S. Nemam iskustva sa iRiverom.

Ja imam ocajno iskustvo sa MuVO plejerom! Kvario se 5 puta, navodno je problem sa flesh memorijom, i na kraju su mi ga zamenili novim, naslednikom Creative Nano. koji za sada radi OK.

NARODE, PAZARIO SAM MuVo V200, DANAS U PC IMPULSU ( KOD HOTELA PALAS),za 109 € :wave: JER JE TRENUTNO SAMO TU IMAO NEKI ( BILO KOJI CREATIVOV MP3 SA 512 MB) IŠAO SAM DO MONITORA, PIRAMIDE, GIGATRONA... :cigar: SVI SU POKUŠAVAKI DA MI UVALE MuVo TX SE 256 MB, PO SISTEMU , JEFTIN JE, KOJI ĆE TI RADIO I 512 MB ??!! :trust: KADA SE NISAM DAO , PREŠLI SU NA UBEÐIVANJE U VEZI StLab-a, te ima slot za izmenjive flash kartice i sl. NAPOMENUO MI JE, POSLE MOG PITANJA, ŠTA AKO KUPUM BOLJE SLUŠKE, "LIK IZ RADNJE" :d MI JE REKAO DA ĆU IZGUBITI F-IJU RADIA? ZAŠTO ? :zgran:
OČEKUJEM ODGOVOR ? :,,:

gospodin je napisao(la):
NAPOMENUO MI JE, POSLE MOG PITANJA, ŠTA AKO KUPUM BOLJE SLUŠKE, "LIK IZ RADNJE" :d MI JE REKAO DA ĆU IZGUBITI F-IJU RADIA? ZAŠTO ? :zgran:
OČEKUJEM ODGOVOR ? :,,:
Ako kupis druge sluske, doci ce taj lik i iscupace ti radio iz plejera :d
Ma, vidis da :smash: , mozda misli da je antena za radio u kablu od sluski, ali nije, bar ne u ovom modelu. Cepaj ko'e 'oces sluske.

Daj, bre, ocisti tastaturu, vidis da ti se zalepio Caps Lock ili neki od Shift-ova:d

Ja sam pre nedelju dana uzeo V200 od 512Mba u HG Spotu za neverovatnih 8200 dinara, ali to im je bio poslednji te velichine

Šta bi, bi

RazbojNick je napisao(la):
Ako kupis druge sluske, doci ce taj lik i iscupace ti radio iz plejera
Ma, vidis da , mozda misli da je antena za radio u kablu od sluski, ali nije, bar ne u ovom modelu. Cepaj ko'e 'oces sluske.

Daj, bre, ocisti tastaturu, vidis da ti se zalepio Caps Lock ili neki od Shift-ova
Još sam u fazi "Ivkove slave ", nemogu da prebolim....Odem ti ja u taj BG , sav srećan, i gde ću, nego PIRAMIDU, i potražim Creativ MuVo TX SE 512 MB, koji sam dan pre rezervisao, i... NEMA !Naime, po priči neugledne, neumivene prodavačice ( između dva zalogaja bureka u 11,3o.h) u dućančetu , čiji web sajt izgleda kao da se radi o radnji na Menthentnu, a ne o montažnom objektu na travnjaku sajma( hala 10 je samo "orjentir" da nađete ovaj bespravno podignut objekat), elem, da je neki "lik" naišao i " baš ispred mene kupio 5.kom ( slovima pet ) mp3 playera TX SE i 5.kom. V200 ??!! :trust: Dooobrroo, kažem ja, pa brzom brzinom odem u radnju "Monitor" gde me sačeka neki zalizani "lik" , koga sam zakasnio da uhvatim u omiljenom ritualu BGD butikuša i butikaša - doručak-ručak-užina na radnom mestu i obavezno pred mušterijom, jer na krajevima ogromnih usta (krezubih :d još se slivao kečap, a možda i ajvar lošijeg kvaliteta) i koji mi ispriča sl. priču , ali sa tužnijim krajem, te da se ne ponavljam, krajnje što mi je rekao , dok je "pokušavao da me izgura iz radnje " je bilo NEMA , BRE !
Odoh, sav pokunjen i u Gigatron i... pa, znate već N e M a i tačka Pa, da li je ovo Skrivena kamera, pade mi na pamet ? U celom Gradu, gde se ja pojavim, i potražim određeni artikal, odgovor je nema ?! Nisam hteo da testiram "ljubazne BGD prodavce, sa pitanjem " da nemate s, slučajno, guz-papir?", jer bojim se da bi bio isti odgovor ! zahvaljujući dobrim ljudima sa Foruma ( kojima nije bitno da li si pritegao Caps Lock, ili Shift ili ***** li ga šta ) saznao sam za adresu i PC Impulsa, kod Hotela "Palas", gde me uredno doterani i namirisani prodavac, u prijatnom ambijentu čiste i sređene radnje, dočeka odgovorom IMA :zgran: Nisam dobro čuo, rekoh ja,šta ima ? Pa ima V200 od 512 MB, koji ste pitali, po ceni od 9.300,oo.din. A da li imate ( pokušao sam da kušam sudbinu) i TX SE 512 MB ? Ne taj nemamo već duže vreme, a ovaj imamo ( V200) samo jedan primerak. Uzimam taj primerak, i tog časa ulazi tip u radnju, sav zadihan, i traži (?!) tri (3) kom V200 !!!Ovaj dečko - prodavac mu reče da imaju samo jedan primerak i da se taj nalazi kod mene na razgledanju, na šta vaj sede u ( ne ponuđenu mu stolicu) i reče da će sačekati da ja završim i da kupi taj primerak :smoke: Meni nije trebao radio , upravo zbog tih problema sa slušalicama , većom cenom i sl. ,a li više nisam mogao da se akam po BGD-u, VEĆ REKOH ONOM DEČKU K U P LJ E N O ! Istog časa, onaj tip sa stolice izlete iz radnje ljut :mad: ( **** mi se ) i ja pazarih nešto što baš i nisam hteo, ali bolje išta nego ništa. Bio je tu i player od 256 MB, pa te pitam, da to možda nije bilo rešenje ? Ali, opet, mislim da je to malo prostora za takvu "spravčicu ". Nelagodno mi je, jer mislim da sam ga pretplatio , kako se kreću cene " na nekim drugim mestima "? Možda ti ova pitanja deluju smešno , ali to ti je kad je čovek, po pitanju plejera, laik.U svakom slučaju, nadsam se da nisam pogrešio ( dilema je bila TX SE / V200 cena/kvalitet/funkcionalnost - best buy), i da ću u zdravlju sreći i veselju dugo da ga koristim , što i tebi želim da svoj koristiš pod navedenim uslovima, .
Nadam se da nisam ostavio prostora za tvoje zajedljive komentare, te ih ne i očekujem ,
Pozdrav do novog pisanja

gospodin je napisao(la):
Nadam se da nisam ostavio prostora za tvoje zajedljive komentare, te ih ne i očekujem

Zao mi je sto smatras da su zajedljivi, pogotovu sto sam stavio smajli svaki put (a ne mogu da shvatim da nisi razumeo da je nacin saljiv, cak i da nema smajlija). Komentari su bili krajnje dobronamerni, posto se tako neuredni postovi (ne samo velicina slova) tesko citaju. Stil pisanja koji koristis je, bar meni, jako tezak za pracenje. Moj(i) post(ovi) je(su) prvenstveno u funkciji pomoci tebi, pa bi mogao da to malo cenis, pogotovu sto se niko drugi nije javio da ti odgovori.

Pisanje iskljucivo velikim slovima se na netu karakterise kao VIKANJE, cak postoje forumi gde je pravilima zabranjeno da se poruke pisu na taj nacin. To nije slucaj na ovom forumu, ali se smatra da imas obzira prema drugima, jos ako trazis pomoc. Ako si mislio da privuces paznju takvim nacinom pisanja, nece ti to mnogo pomoci da neko otvori ovu temu, a ako ju je svakako otvorio, videce, valjda, tvoj post (a ako ne - ne).

Trebalo je da prethodno koristis search i/ili da pregledas relevantne sobe, jer je rasprave o mp3 plejerima bilo tusta i tma u skorasnjem periodu, pa si lako mogao da brze pronadjes odgovore.

Vrh Dno