Šta je novo?

Creative Audigy SB0090 EAX HD

luktoms

Cenjen
Učlanjen(a)
10.02.2012
Poena
151
Moze li mi neko dati misljenje o ovoj kartici? Izlazi su pozlaceni ? Drajvere sam nasao, medjutim takodje me interesuje gde tj u koji izlaz (rupu) na kartici da ubacim cinceve od svog 5.1 sistema( zeleni, crni, rose) . Hvala unapred.Pocetnik

Da li ces osetiti bitnu razliku u odnosu na neku Realtek HD "integrusu" u mnogome zavisi koje 5.1 zvucnike imas i u kom formatu je snimljeno ono sto reprodukujes.

U karticu tj. izlaze bodes 3.5mm stereo "bananice",a ne cinceve.

U Creative menadzeru ( ne znam sad tacan naziv ) podesavas ulaze/izlaze ( zelim ti mnogo srece oko instalacije i podesavanja,narocito ako radis pod Win 7 ).

Na SB0090 ( bez pozlacenih izlaza ) od vrha ka dnu je sledeci raspored boja konektora ( rozi je ulaz,plavi ulaz ili izlaz ) :
narandzasti
plavi
rozi
zeleni
crni

Koristim Kinyo 5.1 sistem (rb-6a), dosad je sa integrusom radilo odlicno ali zbog slusanja Flac formata resio sam da predjem na ovu karticu. Da koristim Win 7 i napatih se blago receno...Bas taj raspored bananica me i interesuje (koja ide u koju rupu - prosto receno).

Da ti proradi woofer potraži Bass Settings pa štikliraj opciju Enable Bass Redirection.

Nazad
Vrh Dno