Šta je novo?

Creative Audigy 2 ZS

madness99

Slavan
Učlanjen(a)
06.03.2006
Poena
319
Od sinoc sam ponosni vlasnik Creative Audigy 2 ZS notebook,kartica je extra i zvuk u odnosu na creative sound blaster 5.1 na kompu je mnogo bolji,al tisi.Imam zvucnike Guillmot i mislim da mogu mnogo vise,zvucna daje mnogooo bolji zvuk al nije nesto narocito glasan i bolje radi bas.Pa me interesuje dal ima neki nacin da povecam zvuk ?

Od sinoc sam ponosni vlasnik Creative Audigy 2 ZS notebook,kartica je extra i zvuk u odnosu na creative sound blaster 5.1 na kompu je mnogo bolji,al tisi.Imam zvucnike Guillmot i mislim da mogu mnogo vise,zvucna daje mnogooo bolji zvuk al nije nesto narocito glasan i bolje radi bas.Pa me interesuje dal ima neki nacin da povecam zvuk ?

Kupi 5.1 risiver 5x100W i odgovarajuće zvucnike, ne znam šta bih drugo rekao ;)

Izgleda da je problem do drajvera. Meni je zvučna preko digital out-a priključena na 5.1 risiver i sve je ok pri slušanju muzike, ali recimo prilikom puštanja filmova sve je mnogo tiše. To sam rešio tako što koristim ffdshow u čijoj audio sekciji možeš dodatno da pojačaš nivo izlaznog signala.

Probaj da prebacis na 2.1 i vratis na 5.1 Ja sam sa par verzija drajvera tako dobijao boost, mada ako ti vec toliko treba izlazna snaga onda ti ni to nece pomoci.

Pozdrav,

CREATIVE Audigy 2 ZS imam od njenog izalska i mogu reci samo reci hvale. Ipak...

...nakon poslednjeg up-date "driver-a" sve radi mnogo bolje i sam zvuk je vrlo kvalitetan (da ne idem u detaljan opis kako to vec nije deo onoga sto zelim kasnije pitati...?) , naravno velikim delom zasluga za to pripada setu LOGITECH zvucnika Z-5300 5.1 specificiranih po THX tehnologiji. Posebno poboljsanje prisutno je u igricama sa EAX podrskom...

PROBLEM!

Nakon instalacije novih "driver-a" prenos zvuka sa moje TV kartice (WF TV2000 XP Expert) prakticno nailazi na jedan konkretan problem; naime nakon pokretanja TV sve radi normalno i zvuk se cuje. Nakon izmene kanala zvuk nestaje aktivira se funkcija MUTE a pored pokusaja da je deaktiviram ( sto kroz daljinac ili direktno na kontrolnom panelu) to mi ne polazi za rukom. Svaka naredna izmena programa i setanje kroz iste ne donosi nikakvu promenu.

Prilikom testiranja stare verzije "driver-a" sve radi besprekorno. E sad, nije neobicno da se u svetu informatike to desava i da novi "driver-i" ne rade dobro kao stari no mora li to tako ili postoji neko logicno resenje za ovaj moj problem??!?!

Hvala unapred na vestim hakerskim savetima!

MikiVELIKI

Miki resenje je druga verzija programa za tv kartu! Ista kombinacija isti problem sam imao i resio stavljanjem neke starije verzije programa i drajvera za expert (inace ne znaci uvek da je novo i bolje)

Sportski pozdrav ;)

Miki resenje je druga verzija programa za tv kartu! Ista kombinacija isti problem sam imao i resio stavljanjem neke starije verzije programa i drajvera za expert (inace ne znaci uvek da je novo i bolje)

Sportski pozdrav ;)

Pravo da ti kazem to sam i uradio pre ne go sam instalirao driver-e za Creative Audigy 2 ZS. Dakle posetio sam oficijelni sajt firme Leadtek i instalirao nove upravljacke programe za svoju staru TV Expert karticu i nazalost nista se nije desilo. Sta dalje?

p.s.
Ako je suditi po "sportskom pozdravu" onda sve sto bih imao reci je; "Pozdravi staru ekipu!"

Nazad
Vrh Dno