Šta je novo?

Crazy Frog Baseball :)

jao.. pa 30 puta mi je bilo malo... :d

Ala sam se ispraznio.Ahhhhh. :)

Zar ovom Thread-u nije mesto u Bench Clubbing?

ohoohoho

Simpa , malo istreses nervozu!

Izlupao sam je do bola... Ne nervira me nego sam destruktivan.

Moglo je da se uradi bolje. Samo joj glava otpada i odmah je mrtva... A ja bih polaaako, prvo jedna ruka, pa druga, pa ono shto su prekrili onim crnim pa onda dalje ... :d

Btw postoji i prerada yeti sportsa ono kada yeti udara pingvina bejzbol palicom da odleti najdalje moguce, zamenili su pingvina zhabom i ubacili malo krvi. :) Videcu da izgooglam ako me ne bude mrzelo. :)

nocas, izmedju dva satiranja, skor se penje od 5 do 7 jedinica, tj ocu reci skoro u sekundi joj u proseku ode glava...

hteo sam reći koliko se zabava paralelno odvija u trenutku dok ja lemam, tj bar još 5-7 tabadžija mlati žabu u istom trenutku...

Prvi put kada sam video ovu zabetinu hteo sam da :crash: TV. :-devil-: Ne znam zasto, ali doticna zaba negativno utice na moj nervni sistem. :D Onako buljava, pa kad jos krene sa onim bembrombombombaaam... pozelim da mi se takva zaba nadje u blizini da je malo :smash:
Najbolja fora je kada je iz sve snage udarite odozdo, pa je zakucate u plafon ili je udarite opet iz sve snage odozgo po glavi, pa je odpadne kaciga, a zaba se rastavi po podu. :eyebrows:
Sve u svemu igra ko stvorena za iskaljivanje besa, pogotovo za one kojima ova zaba ide na nerve (mislim da takvim ima mnogo).

Meni je zaba bas simpaticna, ali ***, nekako me na onom sajtu prosto mami da je masakriram :evil:

Prilozi

• 92 metra.jpg
    92 metra.jpg
    92.9 KB · Pregleda: 77
Ovo prerasta u izivljavanje sa malim, plavim ljigavim stvorem :(
:d.

Twi$teR je napisao(la):
Igrao sam malo ovo i za sada mi je rekord 92 metra.

Heh,dobio sam te za celu jednu duzhinu plavog budja :p

Prilozi

• Frog.JPG
    Frog.JPG
    64 KB · Pregleda: 71
Villy, kako se ovo igra, meni nece da otvori tvoj link sa komandama, jer poseduje neki spyware.

Wolfman je napisao(la):
Villy, kako se ovo igra, meni nece da otvori tvoj link sa komandama, jer poseduje neki spyware.

Ma kakav Spyware, meni ni KAV ni Kerio nisu nista nasli. "Igra" se tako sto sam provaljujes komande , i kucas ih u konzolu, a jedana ili 2 ribe ih izvrsavaju....Tipa "show my yor bra".."bring a friend", "beer" , imate vec link sa komandama, ali uvek mozete da sami provalite neku.... procitao sam da ako otkrijte komadnu za kompletan striptiz mozete da dobijete 10,000$!!!!
Sve u svemu nemojte da igrate ovo pred ribom da ne lose prosli i nazvani "muskom perveznom svinjcugom"... Doduse treba ti malo brzi veza, ja pre nisam ni mogao da igram kako treba sa dialup-om, sa proxyjem je bilo koliko toliko tecno, a sa kablovskom nema problema.

p0z

Ovo za zabu je mnogo dobra
vratio sam mu za sva smaranja

Ja ovu zabetinu ubijam iz prve...dovoljan je jedan precizan udarac [:D]

Nazad
Vrh Dno