Šta je novo?

Crazy Browser?

crvenkapica

Čuven
Učlanjen(a)
11.10.2003
Poena
604
Da Li Neko Koristi Ovaj Prg?
Odlican Je Ali Mi Sada Par Dan Zeza Odkako Sam Instalirala Xp;
Nece Da Otvara Yahoo Mail Kaze - Moj Prg Ne Prihvata Cookies. Smor!
Ima Li Neko Resenje Molicu ? :)
Thanx!

A zbog njega ti sve reči počinju velikim slovom?

sosososos..........................!!!

PROBLEM JE SAMO KOD YAHOO MAILA. NECE PA NECE DA OTVORI TJ DA ME ULOGUJE :(

PONEKAD SE DESI DA HOCE, CISTO DA BI ME JOS VISE NANERVIRAO! :wall:
uf!!!

NASLA SAM!!! :)

bar se nadam

- u internet options pa na 3 cem tabu u advanced......... !!!

:banana:

A i CapsLock te zeza malo? :d :D

crvenkapica je napisao(la):
- a ti si biser!
najbolje STO PRE P O B E C I ? a? :D

Dobro kaze covjek, predji na Operu, posle malog perioda navikavanja, neces htjeti da cujes za IE i klonove :D

Zoni stvarno divan zakljucak :) Opera je krs;-)))))))

Recimo to milionima korisnika.... ;-)

Crazy Browser?!? To deluje tako neozbiljno da ga ne bih koristio samo zbog imena :d

kUdtiHaEX je napisao(la):
Zoni stvarno divan zakljucak :) Opera je krs;-)))))))

Recimo to milionima korisnika.... ;-)
kao i desetinama miliona Outlook Expressa :D

"milioni korisnika" nisu dovoljan pokazatelj, pogotovu kad se zna da je korisnika IE mnoooogo vise miliona (pa, cak i Mozille imaju vise korisnika...)

Ja koristim Mozillu i to ne zato sto mrzim microsoft vec zato sto mi je jednostavno dosadilo da sa IE uporedo koristim i xy programa kojima se branim od spywarea, adwarea, virusa, trojanaca, pop-upa i slicnih stvari...
Vec par meseci koristim kombinaciju Mozilla+ZoneAlarm i jos uvek nisam imao problema sa pomenutim stvarima.
A sto se tice Opere, mislim da je to u sustini solidan browser, ali ima jednu manu koja mene uzasno nervira - snimanje stranica. Ne znam da li su to sredili u najnovijoj verziji, ali snimanje kompletne stranice (sa slikama i ostalim dodacima) stavlja sve fajlove u isti direktorijum, pa mi redovno nastaje haos ako imam snimljeno vise od jedne stranice...

Samo da napomenem da sam koristio i IE i CrazyBrowser i MyIE, ali ipak sam presao na Mozillu. Mozda i nije nista bolji od navedenih, ali nije ni gori i uz to ne moram da mislim da li cu usput da zakacim neki sh!t dok surfujem... uglavnom :)

ZoNi je napisao(la):
ma, Opera je krsh! Ako vec neko hoce da napusti IE-based browsere (koji su najbolje resenje za svakodnevni surf), onda je jedino resenje FireFox...
A zašto je tebi Opera krš a FF koji je pun exploita i bugova nije?

FF pun exploita i bugova? A kako ih ja do sada nisam primetio, a koristim ga od verzije 0.7?

bez namere da pljujem po Mozilli, ako vecc niste upoznati, evo najnovijeg:
http://news.netcraft.com/archives/2005/02/15/firefox_to_disable_idn_support_as_phishing_defense.html

inache koristim Operu, a poneki nedostatak zanemarujem zbog velike funkcionalnosti i modabilnosti

s druge strane, NIKAD sebi ne bih dozvolio da se vezujem za neki PROIZVOD odredjene KORPORACIJE ( ne, ne mislim SAMO na IE;)) kao neki klinac, jer znam koliko je sve podlozzno promenama i uticaju protoka kapitala na svakom trzzishtu, a naravno i pogotovo na IT trzzishtu

naravno, sasvim druga stvar je marketing i obavljanje odredjenih aktivnosti u korist odredjene kompanije, to poshtujem..
opet, uz ogradu da i to treba raditi transparentno i fer, bez sakrivanja iza maske "obichnog i nevinog korisnika"

pozdrav

a dobra je jer je sigurna, vizuelno podesiva ( modabilna, prim. aut :eyebrows: ), brza, bash zato shto ima gomilu podeshavanja i dupliranih kontrola..

..bilo bi fer da kazzem, jel' te?;)

pozdrav

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
@ Corey: krsh je zato sto lose prikazuje mnogo veci broj strana nego FF, zato sto nije besplatna, zato sto je pretrpana...
To što nije besplatna ne prestavlja nikakav problem.A ako ti je pretrpana uvek možeš da skloniš šta ti ne treba.Sećam se da sam jedanput bio prinuđen da koristim FF i da znaš kolko mi je samo opcija falilo.

Vrh Dno