Šta je novo?

Crash Time 3

ATI`

Slavan
Učlanjen(a)
15.04.2006
Poena
415
Ovo je izaslo ako koga zanima. :D

[YOUTUBE]SXAbavPXa-A[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]w1u6Q-V76ok[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ma zna se da je izaslo, nijedan prethodni deo nije bio nista po pitanju gameplay-a, jedino je grafika blia dobra. Ovaj deo nisam probao ali cisto sumnjam da su negde odmakli ako se i dalje cuju glasovi ona dva pandura koji su glavni likovi.

Pa prethodni deo i nije bio toliko los za zanimaciju ja sam ga igrao do kraja. Veceras cu da instaliram ovu igricu pa javljam utiske ;)

Izashlo \o/

Taman sada da skinem klincu poshto je sada u stadijumu kada se trudi da skochi na voz u Crash Time 2 :d

Igrica je EXTRA! Fanastacicno je optimizovana vidi se da je pravljena za PC u evropi a ne u americi sto prave igre za koznole pa posle bude zahtevno za PC. Gameplay je odlican. Samo sam odigrao single player nisam jos poceo kampanju. Samo sam testirao igricu i na sve najjace detalje mi radi extra stavim sve na very high i vuce 45fps sa mojom grafickom.
E sad neka je pljuje ko oce kao i sve ostale igrice na ovom forumu ali ja odo da je igram :) Pozz...

Imam problem ... Nabavio sam igru i sve lepo instalirao je , instalirao DirectX sto je nudila igra , instalirao Microsoft Visual C++ 2008 sto je igra nudila i pokrenem igru i ono pusti se i cuje se neki zvuk i crn ekran ... i tako stoji ... Jedino sto mogu da uradim je da rucno restartujem racunar . Imam najnovije drivere za graficku .. Igru sam probao na konfi iz profila na Win 7 32bit i ne radi , starom PC-u (8600 GT 256 Mb, AMD X2 2,1 GHz , 2 GB RAM Win XP SP 2) i ne radi , i na laptopu 9500 GS 512, 4 GB RAM , Core 2 Duo 2.6 GHz sa Win 7 i 32bita i 64 bita i ne radi .. Isti problem svuda ... svaka pomoc, dobro dosla .:wave: HVALA UNAPRED !,)

Vrh Dno