Šta je novo?

Crack za trial dreamweaver mx

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
Treba mi relativno hitno da nadjem crack (ili da mi neko posalje ili da link >tacan<) ka tako necemu. Znaci crack za trial verziju MX-a dreamweaver-a.

Trazio sam na google-u jedno 2 sata i sve sto sam nasao su neke final verzije, ali to mi ne dolazi u obzir jer sam vec skinuo trial a imam malo world vremena.....so.......Help!!!

Poz!

BeastMaster je napisao(la):
DWW600-54622-26755-01760

Hvala na serijskom broju, ali je neupotrebljiv. Treba mi crack, jer kao sto rekoh imam trial verziju koja te nigde ne pita za serijski.

Pozdrav! :wave;

sto lepo ne skines punu verziju i onako visis na netu non stop ;)

Miroslav je napisao(la):
sto lepo ne skines punu verziju i onako visis na netu non stop ;)

Prvo, odakle da skinem punu verziju, a drugo imam mozda jos 2-3 sata world vremena.

Pozdrav!

ma ja sam skinuo sa njihovog sajta, ukucao taj serijski i radi ko sat :D :D :D cheers

ma ja sam skinuo sa njihovog sajta, ukucao taj serijski i radi ko sat :D :D :D cheers

Uh, to sad treba skinuti. Nista, hvala u svakom slucaju. Kad budem uplatio vreme skinucu ga pa cu da probam. Pozdrav!

luka.l je napisao(la):
Uh, to sad treba skinuti. Nista, hvala u svakom slucaju. Kad budem uplatio vreme skinucu ga pa cu da probam. Pozdrav!

A sta mislis da za 100 dinara kupis CD sa SVIM novim Macromedia programima......

(Ne kod mene, naravno)

Mica je napisao(la):
A sta mislis da za 100 dinara kupis CD sa SVIM novim Macromedia programima......

(Ne kod mene, naravno)

S obzirom da mi je sat vremena 30 dindzi a potrosio sam 3 sata isplativije mi je to, a i manje gubim zivce! Bih ja to kupio al' jel bi mogao da mi kazes na mail gde to ima (u kom klubu) da se pazari, naravno ako kao sto kazes ima na njemu tih "mx" programa.

Pozdrav!!

(Al, ipak da vidimo mi za ovo otpakivanje) :)

cheers

luka.l je napisao(la):
S obzirom da mi je sat vremena 30 dindzi a potrosio sam 3 sata isplativije mi je to, a i manje gubim zivce! Bih ja to kupio al' jel bi mogao da mi kazes na mail gde to ima (u kom klubu) da se pazari, naravno ako kao sto kazes ima na njemu tih "mx" programa.

Pozdrav!!

(Al, ipak da vidimo mi za ovo otpakivanje) :)

cheers
pa recimo da imaš NT Soft-u makedonskoj ulici i da imaš ispred SKC-a

pa recimo da imaš NT Soft u makedonskoj ulici i da imaš ispred SKC-a

Ok, hvala. Drago mi je da se NT soft nije "usnobio" kao extreme. Oni kao sviraju da izvines (njegovom visocanstvu ku@@u :D ) kao, decko, pa zar ti ne znas. Pa mi NE prodajemo pirate..... ma keve ti.... znas kako bi ih razj@@o ko svinja masan dzak. Bas me nerviraju.

Pozdrav! Hvala!

luka.l je napisao(la):
Ok, hvala. Drago mi je da se NT soft nije "usnobio" kao extreme. Oni kao sviraju da izvines (njegovom visocanstvu ku@@u :D ) kao, decko, pa zar ti ne znas. Pa mi NE prodajemo pirate..... ma keve ti.... znas kako bi ih razj@@o ko svinja masan dzak. Bas me nerviraju.

Pozdrav! Hvala!
oni ne prodaju pirate!? pa šta onda prodaju???:D možda photoshop original za 100 din??:p :p :p

oni ne prodaju pirate!? pa šta onda prodaju???:D možda photoshop original za 100 din??:p :p :p

Ma, upala im jednom racija pa su im sve pocistili. Sad su kao oprezniji pa prodaju samo njima poznatim facama. Mislim ja mogu preko druga uvek od njh da kupim CD, isto tako i u Igraonici Panzer za koju radi mogu da uzmem sta ocu od diskova preko njega za 50 din. ali jednostavno ne volim da tako nesto radim i da dugujem usluge. Lose se osecam. Pozdrav! (Ma treba mi MX jer hocu odmah njega da instaliram da ne bih instalirao 4-ku pa da je brisem. Morao bih opet da formatiram disk! :D :D :D )

luka.l je napisao(la):
Ma treba mi MX jer hocu odmah njega da instaliram da ne bih instalirao 4-ku pa da je brisem. Morao bih opet da formatiram disk! :D :D :D
no comment anymore:D

Inace

moze li se nekako registrovati ta verzija ako mi je istekla, a nema gde da se ubaci serial ?
Kreka isto tako nemogu naci.

Kad moram sam sebi :)

E ovako Zlatni,

nadjoh krek jeeedva sve neke podvale itd.
dakle ako imate verziju kao ja da nemate gde da unesete serial onda pravac na ovu adresu i kazite tnx. Golden :)

members.chello.at/manfred.muehlwisch/download/websiteselbermachen.html
crackz.ws/?i=37847

Ajd ja sretan a vi ??

Luko ?

PS.-krek je 50 kb

A sto se mucite sa tim raznim trial verzijama.Kupite lepo disk
Macromedia essential mx 2002 koji sadrzi :
dreamweaver mx
flash mx
fireworks mx
freehand 10
director 8.5