shilja je napisao(la):Neznam ni dali radi na 64-bitnim 🙁
Skini S2kCtl i imaces dosta nize temperature u idle rezimu Linkhwfanatic je napisao(la):Nije uopšte za dan, nego za noć... Ne znam za vas, ali meni torrenti rade noću. 🙂 A CPUIDle sam probao sve moguće opcije da čačkam, ali temperatura je ostajala ista. Procesor je AMD Barton na nForce 2 platformi. Pomoć?
Program je veoma jednostavan za upotrebu i u par koraka cu ti objasniti sta treba da uradis.Dakle,posto ga pokrenes pojavice se ikonica u tray-u,dupli klik na istu ce aktivirati bus diconnect i jedino sto ti preostaje je da odes na Advanced --> Miscellaneous --> Autorun i selektujes opciju kako bi se S2k automatski pokretao prilikom starta windows-a..hwfanatic je napisao(la):A, kako se podešava ovaj program. Nigde nisam našao uputstvo...
Što nije za svaki dan?Ji 4Tze je napisao(la):lepo, spusti temperaturu, ako BIOS moze da obori i takt kulera na procesoru, oborice i broj obrtaja kad padne temperatura. Nije za svaki dan, ali za kuckanje neko i da radi komp skroz tiho, ok je.
Samo sto kad se automatski startuje hoce da zeza, tj da ne ukljuci Halt Disconnect iako prijavi da je ukljucen 🙁Optimus Prime je napisao(la):Program je veoma jednostavan za upotrebu i u par koraka cu ti objasniti sta treba da uradis.Dakle,posto ga pokrenes pojavice se ikonica u tray-u,dupli klik na istu ce aktivirati bus diconnect i jedino sto ti preostaje je da odes na Advanced --> Miscellaneous --> Autorun i selektujes opciju kako bi se S2k automatski pokretao prilikom starta windows-a..
Slozicu se sa tobom da se navedeni ,,bag,, manifestuje na pojedinim masinama,no i za taj problem sam nasao resenje.Naime,prvo se iskljuci Autorun opcija iz programa,zatim se prekopira S2kCtl.exe u windows startup folder i odatle se program automatski startuje.Jos cu na kraju dodati da sam pomenuti postupak proverio na vise athlon masina i na svakoj je radio bez problema 😉Crni je napisao(la):Samo sto kad se automatski startuje hoce da zeza, tj da ne ukljuci Halt Disconnect iako prijavi da je ukljucen 🙁
Na to se dosta ljudi zalilo i kao jedino resenje je ostalo da se pokrece rucno 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari