Skini S2kCtl i imaces dosta nize temperature u idle rezimu Linkhwfanatic je napisao(la):Nije uopšte za dan, nego za noć... Ne znam za vas, ali meni torrenti rade noću.A CPUIDle sam probao sve moguće opcije da čačkam, ali temperatura je ostajala ista. Procesor je AMD Barton na nForce 2 platformi. Pomoć?
Program je veoma jednostavan za upotrebu i u par koraka cu ti objasniti sta treba da uradis.Dakle,posto ga pokrenes pojavice se ikonica u tray-u,dupli klik na istu ce aktivirati bus diconnect i jedino sto ti preostaje je da odes na Advanced --> Miscellaneous --> Autorun i selektujes opciju kako bi se S2k automatski pokretao prilikom starta windows-a..hwfanatic je napisao(la):A, kako se podešava ovaj program. Nigde nisam našao uputstvo...
Što nije za svaki dan?Ji 4Tze je napisao(la):lepo, spusti temperaturu, ako BIOS moze da obori i takt kulera na procesoru, oborice i broj obrtaja kad padne temperatura. Nije za svaki dan, ali za kuckanje neko i da radi komp skroz tiho, ok je.
Samo sto kad se automatski startuje hoce da zeza, tj da ne ukljuci Halt Disconnect iako prijavi da je ukljucenOptimus Prime je napisao(la):Program je veoma jednostavan za upotrebu i u par koraka cu ti objasniti sta treba da uradis.Dakle,posto ga pokrenes pojavice se ikonica u tray-u,dupli klik na istu ce aktivirati bus diconnect i jedino sto ti preostaje je da odes na Advanced --> Miscellaneous --> Autorun i selektujes opciju kako bi se S2k automatski pokretao prilikom starta windows-a..
Slozicu se sa tobom da se navedeni ,,bag,, manifestuje na pojedinim masinama,no i za taj problem sam nasao resenje.Naime,prvo se iskljuci Autorun opcija iz programa,zatim se prekopira S2kCtl.exe u windows startup folder i odatle se program automatski startuje.Jos cu na kraju dodati da sam pomenuti postupak proverio na vise athlon masina i na svakoj je radio bez problemaCrni je napisao(la):Samo sto kad se automatski startuje hoce da zeza, tj da ne ukljuci Halt Disconnect iako prijavi da je ukljucen
Na to se dosta ljudi zalilo i kao jedino resenje je ostalo da se pokrece rucno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari