Šta je novo?

cpuidle 5.9 registrovanje?

ctebah

Čuven
Učlanjen(a)
14.05.2002
Poena
619
Instalirao sam ovaj stvarno neverovatan program ali nemam krak, u stvari skinuo sam neki sa neta ali mi nesto ne ide registrovanje(neki loader.exe), pise u dokumentaciji: install the application, copy the loader.exe in the installed dir, and use crack.exe to run the CPU Idle. Aj nek mi neko malo pojasni sta treba da radim(gde da nadje crack.exe?) ili da mi posalje drug krak! [email protected]

Hvala!

Pozdrav!

na fosi-ju imas retail verziju koja sasvim lepo radi.

pop je napisao(la):
na fosi-ju imas retail verziju koja sasvim lepo radi.

Hvala za adresu, skinuo sam ga bez problema, i imao bih jedno pitanjce za tebe: kad aktiviram cpuidle on urnise zvuk u win-u, npr. kad pustim pesmu u winampu, ne cuje se, vec se umesto nje cuju neki izbrljani tonovovi, neko pistanje, znas li mozda sta je uzrok?

Pozdrav!

ctebah je napisao(la):
Hvala za adresu, skinuo sam ga bez problema, i imao bih jedno pitanjce za tebe: kad aktiviram cpuidle on urnise zvuk u win-u, npr. kad pustim pesmu u winampu, ne cuje se, vec se umesto nje cuju neki izbrljani tonovovi, neko pistanje, znas li mozda sta je uzrok?

RTFM :D

Q: When I run CpuIdle I hear terrible static noise or buzzing sound through the speakers attached to my soundcard. What's up?
A: This problem can probably be pinned on a poorly designed power supply and/ or soundcard. I can't help you with that, sorry.

jddipqd je napisao(la):
RTFM :D

Q: When I run CpuIdle I hear terrible static noise or buzzing sound through the speakers attached to my soundcard. What's up?
A: This problem can probably be pinned on a poorly designed power supply and/ or soundcard. I can't help you with that, sorry.

:(

Ako koristish neki NT-oliki sistem tima XP ili W2k netreba ti cini mi se CPuIdle jel to ovi sistemi imaju ugradjeno... bar mi se tako cini.. ako nisam u pravu nek me ljudi isprave...

mambo je napisao(la):
Ako koristish neki NT-oliki sistem tima XP ili W2k netreba ti cini mi se CPuIdle jel to ovi sistemi imaju ugradjeno... bar mi se tako cini.. ako nisam u pravu nek me ljudi isprave...
Trebalo bi da je tako, ali nije :(
Kod mene pod xp-om temperatura sa cpuidleom i sličnim programima opadne oko 10°C

Originally posted by ctebah
Ako imaš athlona ili durona i acpi bios probaj da u opcijama za CPUIdle pod Athlon tabom selektuješ 'Disable standard cooling'
Ili probaj neki drugi program koji vrši istu funkciju, recimo CPUCooL http://www.podien.de

jddipqd je napisao(la):
Kod mene pod xp-om temperatura sa cpuidleom i sličnim programima opadne oko 10°C

Ako imaš athlona ili durona i acpi bios probaj da u opcijama za CPUIdle pod Athlon tabom selektuješ 'Disable standard cooling'
Ili probaj neki drugi program koji vrši istu funkciju, recimo CPUCooL http://www.podien.de

Hvala svima!
Imam win 98, a sto se tice 'Disable standard cooling' probao sam i opet nista, probacu i CPUCool pa cu da vam javim kakvi su rezultati!

jddipqd je napisao(la):

Probao sam i CPUCool ali opet isti problem sa zvukom, nema veze vec sam se navikao kad pustm winamp ili neku slicnu aplikaciju ja ugasim CPUIdle!

Hvala!

ctebah je napisao(la):

Pozdrav!

nikako ne mogu da skinem sa fosijevog sajta a upravo mi je istekla trial verzija,
javlja mi broken link
da li neko moze da mi posalje na mail?
pozdrav

Nazad
Vrh Dno