mikele
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.02.2002
- Poena
- 620
Imam dual boot (Windows Me/ XP) na Abit AN7/Barton konfiguraciji, ostalo nije bitno. Na Millenium-u, idle CPU usage kako MBM monitor kaze je uvek od 23-68% i nije mi jasno zasto. Desavalo se to i ranije pa sam sad uradio clean install gde nisam stavio nista sem drajvera i Open office-a i i dalje je ista stvar. Skenirano na spyware i viruse i sve je OK, doduse jos se nisam na tom operativnom kacio na internet. U system tray-u rade:Kerio firewall, PCTV remote, Nvidia mixer, Avast antivirus, APC powershute softver za ups i Motherboard monitor, koji inace apdejtuje svake sekunde. A u attachmentu je i startup lista gde sam pogasio ono sto mi ne treba, mozda moze jos nesto.
U bios-u je ukljucen CPU disconnect mada to valjda ni ne mora da ima veze, jer valjda ne radi na ovim plocama kako treba.
Mislio sam da cu resiti problem novom instalacijom ali sam se prevario. Jel ima neko resenje ili objasnjenje za ovo. nekad mi se stvarno desi da u nekim igrama "zasece" animacija, da ne pricamo da je idle temperatura procesora veca za 3 stepena od one na XP-u, na kome inace sve radi savrseno.
U bios-u je ukljucen CPU disconnect mada to valjda ni ne mora da ima veze, jer valjda ne radi na ovim plocama kako treba.
Mislio sam da cu resiti problem novom instalacijom ali sam se prevario. Jel ima neko resenje ili objasnjenje za ovo. nekad mi se stvarno desi da u nekim igrama "zasece" animacija, da ne pricamo da je idle temperatura procesora veca za 3 stepena od one na XP-u, na kome inace sve radi savrseno.
Prilozi
Poslednja izmena: