Pravim računar za sebe, pa sam u maloj nedoumici šta da uzmem za ove pare. Konkretno gledam nešto polovno sa garanciom. Našao sam i5 4670k MSI Z87 Gaming i 16gb rama za te pare. Da li je to ok ponuda? Garancija je još par meseci. Da li imate neki predlog za nešto bolje? I nedoumica mi je napajanje, lomim se između Corsair VS650 i Thermaltake Smart SE 630w. Sličan je cena, šta pre odabrati?
Ostatak konfiguracije je SSD, HDD i imam kući neku grafiku da baca sliku, mada mislim da ova ima integrisanu. Kasnije ću uzeti nešto tipa GTX 770 ili tog ranga.
Koristim računar za AutoCad i Premier Pro (ne nešto preterano, ali cilj je da se time bavim u skorije vreme) i biće poneka igrica kad legne i grafička.
Ostatak konfiguracije je SSD, HDD i imam kući neku grafiku da baca sliku, mada mislim da ova ima integrisanu. Kasnije ću uzeti nešto tipa GTX 770 ili tog ranga.
Koristim računar za AutoCad i Premier Pro (ne nešto preterano, ali cilj je da se time bavim u skorije vreme) i biće poneka igrica kad legne i grafička.