Šta je novo?

cpu kuler za phonem 955???

kadarPSA

Cenjen
Učlanjen(a)
14.12.2010
Poena
154
cpu kuler za phonem 955 da stane na msi 870 c-45 mb i da ostane mesta u kućištu nztx 59 da se odozgo stave još dva venta !!!

kuler bi mi trebalo da bude tiši od box kulera 955!
i u cenovnom rangu do 3000 din.

Poslednja izmena:
+1 za hyper 212+, ali nisam 100% siguran da ces imati mesta i za druge ventove. trebalo bi da imas taman dooljno za 25mm. u krajnjem slucaju mzoes uzeti slip stream slim koji su po 12mm.

hyper 212+ taj sam i planirao da kupim međutim na netu sam naišao na jedan klip gde tip pokazuje da u ovo moje kućište neće oststi dovoljno mests za gornja dva venta
neznam na koju maticnu je stavio kuler možda bi moglo kod mene i da se uglavi hyper 212+ i da mi stanu oba venta odozgo,možda
e pa zbog tog možda sam i postavio ovde temu računam naići će neko ko ima ovo kučište i hyper 212+.

ne znam kako,meni je u Asgarda legao knap :)

evo nakon vršenja nekih merenja u santimetrima dolazim do zaključka da 212+ verovatno neće stati u kučište tj.ako stane on nemogu da koristim već ugrađene fanove na gornjoj strani kučišta

tako da imam sledeće pitanje koji kuler je po performansama sličan 212+ a da je manjih dimenzija?

e tek mi je sad palo na pamet. mislim da h212+ moze i da se zarotira da ventilatori budu gore i dole umesto levo i desno (gledajuci sa boka na maticnu). mislim da sam video da se montira i horizontalno i vertikalno bez problema. ako ti ram ne bude pravio problem onda bi mogao da ga ubacis.

trazim sada slike kao dokaz, ali na par foruma sam video potvrdu da moze

edit:
http://www.erodov.com/forums/mouting-question-regarding-hyper-212-plus/31653.html
ok dakle opcija postoji, ali ipak ti dobro pogledaj da li bi to radilo na tvojoj ploci i vidi da li bi imao problem sa memorijom

Poslednja izmena:
mozda hyper tx3 da uzmes?

e tek mi je sad palo na pamet. mislim da h212+ moze i da se zarotira da ventilatori budu gore i dole umesto levo i desno (gledajuci sa boka na maticnu). mislim da sam video da se montira i horizontalno i vertikalno bez problema. ako ti ram ne bude pravio problem onda bi mogao da ga ubacis.

trazim sada slike kao dokaz, ali na par foruma sam video potvrdu da moze

edit:
http://www.erodov.com/forums/mouting-question-regarding-hyper-212-plus/31653.html
ok dakle opcija postoji, ali ipak ti dobro pogledaj da li bi to radilo na tvojoj ploci i vidi da li bi imao problem sa memorijom

hvala vam.
zašto misliš da nebi radio na mojoj ploči?

Vrh Dno