Losiji je za par celzijevaca ako se koriste ventilatori sa 1500rpm i vise, a bolji za par celzijevaca ako se koriste ventilatori ispod 1000rpm.Koliko je isti otprilike loshiji od TRUE?
:wave:
Losiji je za par celzijevaca ako se koriste ventilatori sa 1500rpm i vise, a bolji za par celzijevaca ako se koriste ventilatori ispod 1000rpm.
ja puko 80e za true black![]()
Da znash da si pukao.:smoke:
Ali imaju Ultru 120 za 40e i IFX-14 za 60e.Baš si pukao, jesi video cene u Alt...ju za Thermalright.Doduše nemaju TRUE i TRUE Black, ako će ti lakše pasti.
Ja sam bio jako skeptican sa TRUE i na ivici da ga proglasim najvecim hype-om posle Rasdeon 4870... a onda je dosla prosla nedelja i paklene vrucine, a klima ne radi... a temperature nisu ni mrdnule... Kapa dole za TRUE.
to je bar lakoiscupam tastaturu sa laptopa, izbusim rupcagu i nasrafim true :S
hmmm jel to znaci da je burzuj = budala ? :d
HR01 ne dolazi sa fanom a niti sa pastom...
Blokiraće mi memori slotove...ima li neki cooler koji nece blokirati na ploči p35-ds3l?Ocz Vendetta 2
Dolazi sa termalnom pastom...
Blokiraće mi memori slotove...ima li neki cooler koji nece blokirati na ploči p35-ds3l?
To mozda dolazi u paketu za AM2 i 775 sockets ali ne u paketu za 745 socket. Ne znam zasto? Al ovaj kuler za 745 nije bilo paste a niti fena. Ma nista osim sinka i mehanizma za pricvrscivanje za plocu/cpu.
ako imas Cooler Master HAF932, ne mora napolje..Thermaltake BigTyphoon 120 ali za montazu mora ploca napolje
p.s. jel'si bas siguran da ce blokirati slotove?
a koji je to socket 745? ,)
Koji cooler bi mi preporučili za C2D E8400 na ploču Gigabyte P35-DS3L?
Uslov je da dobro hladi i da mu je montaža što jednostavnija
Svaka cast za review i u potpunosti se slazem sa rezultatima koje je Stormbringer dobio... mada bih mogao reci da mi se tvoje temperature cine malo visoke s obziroma da ja dobijam slicne ili malo manje temperature sa monim AMD-om na 3,2ghz koji bi trebalo dosta vise da se greje od Intela.... Sta da ti kazem proveri kako si naneo termalnu pastu, a ovako kad smo vec kod toga preporucio bih svima da ukoliko planiraju da kupe komp ili da uzmu novo kuciste da ne razmisljaju o kucistima kod kojih se napajanje montira gore, nego da pogledaju neke tipa CM690 ili CM590, Antec 900... jer mogu dosta da doprinesu smanjenju temperature unutar celog kucista!
U bre ala sam se raspisao :type:
Ajd pozdrav :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari