Šta je novo?

Counter Strike Source Serveri

• Začetnik teme Začetnik teme TruE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TruE

Slavan
Učlanjen(a)
27.04.2005
Poena
301
Da li neko zna adrese nekih CSS servera u blizini tj sa dobrim pingom ?

Ja sam na sbbu i dobar ping imam na nemackim, francuskim i ponekom italijanskom serveru. Moj ti je predlog, otvoris listu servera i stavis filter za ping (<100), stikliras, server not full, has user playing i is not pass protected i onda kada ti izlista lepo izaberes.

tnx!

Da ne otvaram novu temu nadovezacu se ovde.

Ja sam na dial-up i rekoh ajde da probam da li moze da se malo igra on-line, medjutim kada u Steam-u krenem da trazim servere nema nijednog.
Stiklirao sam ona 3 uslova i da je ping manji od 400.

Jel moguce da sam toliko jadan sa vezom ili negde gresim ???

Poslednja izmena:
Ja imam problem sa tim serverima, pa ako neko moze da mi pomogne na PM.
Znaci izlista servere i kada odem connect on prosto krene 1 sec, i onda vrati na listu. Siguran sam da je problem opste poznat.

Neka neko ko ima ADSL, SBB ili Wireless i da ima Half Life 2 instaliran pokrene server za CSS... Ja imam taj fajl, sigurno ga imaju i svi ostali.
Hahahahahahahaha...... Ili ako neko radi u nekom provajderu neka krisom instalira hl2 i pokrene server. 🙂)))))))))))))))))

Ja sam probao CS:S preko modema i odma puca igra. Haos zivi. Ping negde oko 600-1000, ponekad (ali retko) 500... Ma dobro sto meni vozi W3 solidno u TD-u 😉

Najbolje je da probas iz same igre, ja sam na ADSL-u i imam preko 3000 servera. Broj servera sa malim pingom i nije tako veliki, medjutim kad udjes na njih ping uglavnom padne.

I iz igre je ista situacija, nego ja sam mislio da mozda ne postoji neki server sa dobrim pingom koji se ne pojavljuje na listi.
CS, koliko ja kapiram, lista neke servere koje ima zabelezene .... ili gresim ?

Ali ako je uvek kao sto Dorry kaze onda nista, sacekacu ADSL ... 🙁

Poslednja izmena:
Mozda tripujem, ali...

Poceo sam da igram Source preko neta pre neki dan i stvarno ne kapiram o cemu se radi ali imam utisak da mi pucanje zesce kasni?! Imam adsl vezu i niz servera sa solidnim pingom u listi (<100ms).
Medjutim kod pucanja cini mi se da da bih nesto pogodio treba da pucam "iza" coveka?! Pazite, to sada vise i nije utisak nego stvarnost.
Ping mi na pr. bude ~30ms, a ja kada pucam ispred ili u coveka koji trci non-stop promasujem? 😡
S druge strane neko izlazi iza zida i kokne me malte ne i pre nego sto ga vidim? O cemu se radi?
Da napomenem igrao sam dosta tih pucacina (MOHAA, COD i sl.) i prilicno sam dobar (obicno 10:5,6 u moju korist) ali ovo je zaista frustrirajuce (1:5,6 protiv mene).
jel ja to nesto nisam dobro podesio (sve je u pricipu po defaultu i masina vise nego OK), ili je to jednostavno neka fora sa CS-om?

Ima li neko nekakav savet? :wall:

Koji patch za CS-S imas? Ides preko steam-a ili na crno?

Milos_SD je napisao(la):
Neka neko ko ima ADSL, SBB ili Wireless i da ima Half Life 2 instaliran pokrene server za CSS... Ja imam taj fajl, sigurno ga imaju i svi ostali.
Hahahahahahahaha...... Ili ako neko radi u nekom provajderu neka krisom instalira hl2 i pokrene server. 🙂)))))))))))))))))

Bilo bi laga za izvoz... a za provajdere sigurno su vec podigli samo nece da dele :-devil-:

Najgora stvar u counteru je kad gledas lika sa pingom 300 i vise, on secka i tebi na ekrenu tako da ga je tesko pogoditi, a to za source je poznato...

Koji patch za CS-S imas? Ides preko steam-a ili na crno?

Patch? Ne kapiram. Igru sam kupio legalno, uz HL2 (koji mi i nije nesto spec za MP"

a ovde kazu da je to ipak sredjeno i jos dosta korisnih informacija o lagu,recoilu,fps-u

Pazi, procitao sam text pazljivo ali nisam bas skapirao o cemu se tu radi. Sve u svemu, sva podesavanja su mi po defaultu i problem je jos uvek tu. Pitam: Moze li se nesto podesiti da se ovaj lag ukloni (obzirom da mi je ping vise nego pristojan a da i dalje ne mofu da pogodim protivnike u trku)?

Mislim kako me to odvaljuju drugi igraci (sa pingom i do 200ms)? Stvarno mi nije jasno?

rate 7500, cl_updaterate 45, cl_cmdrate 60, pokusaj sa ovim, lag nije uvek povezan sa pingom...

Ovaj, a sta da radim sa tim komandama? Gde se to ukucava i kako se (u slucaju da ne rade posao) modifikuju ili vracaju na default?
Mozda naivno pitanje ali stvarno nisam bas veliki poznavalac Kantera... 🙁

U konzoli kad udjes u igru, to ti je "~"

rate 7500, cl_updaterate 45, cl_cmdrate 60, pokusaj sa ovim, lag nije uvek povezan sa pingom...

OK, a ako ovo ne pomogne, kako se vracam na default vrednost?

zashto bi vracao na default vrednosti ?
default vrednosti su namenjene za igranje u lanu [ cl_cmdrate 101, cl_updaterate 101, rate 25000 ] ...

Radi!

Hvala, izgleda da je ovo resilo stvar (ili je makar osetno bolje). :wave:
Nego, gde mogu da pronadjem objasnjenje za ove komande, pa da probam da ih jos malo doteram?
Mislim, voleo bih da skapiram STA sam to zapravo tweak-ovao?

imam problem, znaci kada kliknem da udjem na server izbaci mi sledecu poruku:
"This server is using a newer protocol ( 7 ) than your client ("
sta treba da radim, neki patch ili sta vec?

Counter strike Source Server

77.239.65.181:27015 ZombieMod BiH server Frishak server

izasao pre neki dan obavezno ga posetite i igrajte ne njemu svaki dan
217.26.212.30:27077

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno