Šta je novo?

Counter Strike Source 3.4 !!!

domcale

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2009
Poena
380
Igra je odlicna. Cak razmisljam da obrisem CS 1.6 :)
Na moje veliko zadovoljstvo, druga masina iz potpisa je bez problema i seckanja poterala igru na 1440x900 i medium detaljima (nesto je na high, a cak ima jedna stvar na low) :banana:

Vidi se da je poradjeno na detaljima na BOT-ovima, mape su malo izmenjene, u de_dust2 je dodana i pescana oluja (ostale mape nisam probao), kada ubijes coveka krv nekako lepse leti na sve strane, granate su puno mocnije itd. :D
Jos su trebali da menjaju zvukove pusaka, kalasnjikov se i dalje cuje kao i u 1.6. Takodje i mape nisu nesto posebno menjane (u vidu textura, jos uvek se zemlja predstavlja kako kockice braon boje :wall:). Jbs raspadnuta kola i burad.

Probao neko ovo? :p

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    212.1 KB · Pregleda: 147
  • 1.JPG
    1.JPG
    159.3 KB · Pregleda: 117
  • 2.JPG
    2.JPG
    169.2 KB · Pregleda: 151
  • 3.JPG
    3.JPG
    194.2 KB · Pregleda: 101
  • 4.JPG
    4.JPG
    146.7 KB · Pregleda: 140
Poslednja izmena:
Je l' ovo sad neki specijalni novi CS ili isti onaj CS Source koji postoji skoro od kada se pojavio Half Life 2?

Poslednja izmena:
Moguce je da su samo malo poradili na mapama, i eto novog nastavka CS-a :D
E da, kada je kopirao neke fajlove, pisalo je nesto ..../hl2/... To je verovatno to. Taj novi CSS. :)

Poslednja izmena:
Ovo je source..

DA ovo je Source,moj burazer ga redovno igra,i kaze da se vishe nikad nece vratiti na stari cs :) a ja vishe volim stari ;)

Slazem se sa tvojim bratom. Ali ja necu da brisem 1.6 :)

Poslednja izmena:
Igra je odlicna. Cak razmisljam da obrisem CS 1.6 :)
Na moje veliko zadovoljstvo, druga masina iz potpisa je bez problema i seckanja poterala igru na 1440x900 i medium detaljima (nesto je na high, a cak ima jedna stvar na low) :banana:

Vidi se da je poradjeno na detaljima na BOT-ovima, mape su malo izmenjene, u de_dust2 je dodana i pescana oluja (ostale mape nisam probao), kada ubijes coveka krv nekako lepse leti na sve strane, granate su puno mocnije itd. :D
Jos su trebali da menjaju zvukove pusaka, kalasnjikov se i dalje cuje kao i u 1.6. Takodje i mape nisu nesto posebno menjane (u vidu textura, jos uvek se zemlja predstavlja kako kockice braon boje :wall:). Jbs raspadnuta kola i burad.

Probao neko ovo? :p

R U serious? Igram ovo vec 4god.
Istripovao si me da je izasla neka nova verzija :D lol

EDIT: Greska 5.5 god.
http://steamcommunity.com/id/serpentid

Poslednja izmena:
Nisam imao mesto gde da pitam ovo ali aj sad:
Zasto Counter 1.6 ne vidi ni jedan server? Konektovan sam na net preko lan-a (na onom komp-u je share-ovana konekcija i preko njega idem na net) (redovno se otvaraju web stranice). Poludeo sam. Ocu bre da igram cs preko neta sa ortacima, kao normalni ljudi, a ne da idem na onaj komp da igram (na njemu radi):mad:

Ima neko ideju? Hvala unapred.

@ SeRPeNT
NE ZAJE####J :zgran:
E izvalio sam se sa stolice kad sam ovo procitao. Meni ortak rece "to je najnovija verzija" :d

Poslednja izmena:
Nikad nisam ni igrao Half Life - nisam zbog toga instalirao cs.
Probao sam ga u 1.6 i 15 min se vozim u nekom sinobusu ili sta li je vec :D, kad napokon stignem na neko mesto, neznam da izadjem iz njega.
Aj probacu ja to cudo pa javljam.

Edit: nece da startuje?!

Poslednja izmena:
pa nece da startuje ako ti je smao cs instalacija..da bi se startovalo treba ti half life instalacija koja pride u sebi ima i cs 1,6

ja glasam da se banuje ovaj sto me je iscimao da mislim da se pojavio neki novi css :D
salu na stranu, ali ovo je staro i to dosta godina.

matoro je to jako, nego ima li kakvih naznaka za novu kantericu? ili se čeka hl3 i novi engine pa standardna priča...

za sada se ceka prvo hl2 ep3 mamicu im.....kada ce vise
a ne vidim razlog zasto ne bi samo ubacili highres texture u cs kao sto su sredili sa hl2

Nego da i ja priupitam: da li se snajper još uvek u CS ne ljulja? Je li ova igra i dalje puko snajperisanje?

E izvalio sam se sa stolice kad sam ovo procitao. Meni ortak rece "to je najnovija verzija" :d

Pa ovo je isto ona fora kao sa 1.7 i 1.8 tj to su te narodne verzije i tvoj ortak je sigurno do sada imao 3.3 i kao vauuu izašla nova igra... A CSS se igra već ihahaj godina;)

u ***e ovo sad skoro pa da izgleda kao cod2 :d

Vrh Dno