Šta je novo?

Counter Strike preko proxyja

Moze. Ako je to odgovor koji si trazio.
Ako dignesh proxy server kod teba onda ce biti ok, ali ako mislish da koristish neki proxy sa interneta (da mu ukucash IP adresu proxy-a) ne znam kakav ce biti ping, bice neigrivo

Jedan racunar ide direktno na net a drugi ide preko proxyja i sa njim je u mrezi.E da li mogu na ovom drugom racunaru da igram kanter preko neta.

prek oproxya ne moze
Ako 1 ide na net onda moze i drugi...

Ako jedan racunar deli net za vise njih, to ne znaci da mora u igri da bude i proxy.

A vise kompova preko jednog linka mogu savrseno lepo da idu na net, pa rade i igrice.

@ sasa
Kako to da podesim ako moze

Poslednja izmena:
Najjednostavnije je ukljuciti ICS (Internet Connection Sharing), podrzava ga svaki noviji Windows (98Me, 2k, XP).

Ta masina koja ima net, ukljuci ICS, postavi IP na 192.168.0.1 a na ostalim masinama se DNS i Gateway server namesti na 192.168.0.1 i radice.

Cak, u XP-u je dovoljno na toj sa netom namestiti ICS, ostale ostaviti na automatic i Windowsi ce se podese kako valja, radice.

Za naprednije podesavanja, gde npr. ne sme da se dira IP masina, ima vise internet veza i slicno postoje i bolji programi, Wingate i Winproxy npr.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Za naprednije podesavanja, gde npr. ne sme da se dira IP masina, ima vise internet veza i slicno postoje i bolji programi, Wingate i Winproxy npr.

Pozdrav!

inace winproxy stabilan da se useres :S:
kad treba nesto vise da se uradi onda 2003 server i ISA server,
mislim zasto se stiskati kad je sve to dzabe :D
kao i linux koji treba "samo" podesiti....

Off topic ali ja sam koristio dosad WINROUTE i preporucujem svima da beze sto dalje od tog programa
Cim pocnem nesto da downloadujem na masini bez modema posle toga nemogu da otvorim jednu stranu 10 minuta

Ser_Zile je napisao(la):
inace winproxy stabilan da se useres :S:
Skroz tachno. Evo nerviram se sa glipim winom (XP) vec nedelju dana, stalno se posle 1-2 spuca (pa onda histerija kod mog brata kad u War3TFT-u dobije: "You were disconnected" :S: ). Poslao sam im feedback, jednom su mi odgovorili, ali kad sam im rekao da se zbog WinProxy-a spucava (shto je 100% tachno), nisam vishe dobio odgovor :mad:
P.S. WinProxy nije kompatibilan ni sa Win2K SP4 - to je razlog shto sam im slao feedback. Stalno dobijam BSOD posle nekih 30-ak minuta, a ako iskljuchim service winproxy sve radi ok.
Ser_Zile je napisao(la):
kao i linux koji treba "samo" podesiti....
Upravo to radim, danas sam stavio Mandrake 10.1 (SuSe 9.2 Pro treba da naruchim, ali ne javlja se lik na mob-u) i nisam josh uvek uspeo da podesim. ******* je ovaj Lin, ali zato shljaka samo tako.

Vrh Dno