Ja djuskam jedino na Spinu, jer imaju redovno makar po jednog admina na serveru.
^Онда нисам у току![]()
Ako na serveru postoji 1 admin koji banuje a da nije siguran da neko ima wh onda ne igram tamo...
Pri tom, ako za nekog ne mozes da provalis celu mapu da li ima wh, onda napises na admin delu foruma i prate ga i ostali admini ako nastavi da dolazi... Mada, po meni, tog lika bi trebalo i pustiti jer ne postoji nacin da nekom dobrom igracu, koji dobro krije wh ti to nedvosmisleno dokazes...
Ako na serveru postoji 1 admin koji banuje a da nije siguran da neko ima wh onda ne igram tamo...
Pri tom, ako za nekog ne mozes da provalis celu mapu da li ima wh, onda napises na admin delu foruma i prate ga i ostali admini ako nastavi da dolazi... Mada, po meni, tog lika bi trebalo i pustiti jer ne postoji nacin da nekom dobrom igracu, koji dobro krije wh ti to nedvosmisleno dokazes...
Pa ti nisi za CS, naravno da uvek postoji bar jedan admin koji nije bas sasvim svoj.
Neke od sumnjivih smo gledali i po 7 dana, i cekali situaciju koja ga odaje. Neki koriste WH vrlo pametno - pogledaju na pocetku gde je ko i posle je sve rutina, ne mora se pucati kroz zidove i direktno pratiti nisanom, "mudar" cheater to ne radi.
To sto taj admin nije odlazio u spec je normalno, jer cheater kad vidi da je neko u specu pocne da glumi ili iskljuci cheat. Ja kad vidim sumnjivog, izrushujem i brzo poginem a onda ga gledam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari