Šta je novo?

Counter-Strike forumaši

Ne znam da li je dozvoljeno ostavljati link ali KGB ima svoju verziju CS koja se moze skinuti na njihovom serveru http://www.cs-skini.me/v42
Steam mozes kupiti za 1000 dinara, sto je stvarno povoljno.

Pa account sam napravish tj otvorish - besplatno. Na tebi je da biras koje ces igre kupovati. Cisto da ne bude zabune. Moze igra da se kupi kao retail pakovanje pa da se preko account-a aktivira.

Zasto bi placao "steam 1000 dinara" kada moze da ode u prodavnicu i kupi CS za tipa 600 dinara ili koliko god koshta i samo je uneo u account ?

To je najbolje reshenje ko nema visa virtuon karticu ili neku drugu kojom moze da kupuje stvari preko net-a.

Pa napisao je: ... "steam mozes kupiti za 1000 dinara..." eto otkud zna :D

ja sam tek sada naleteo na ovu temu ... igrao sam CS do pre nekih 8 godina pa se kao odraslo i tako to :) i evo resih pod stare dane da se vratim staroj ljubavi :)) ... igram dva meseca i tek sam sada naleteo na ovu temu ... ima li tih okupljanja ili ste svi na nekom public serveru?

P.S.
posebno mi se svidelo ono CS veterani ... gde ste da ste samo mi javite eto me dolazim da se gledamo preko nisana ... public, CW, Mix, sta god ... zZ

hehehe matori dobrodosao :D
Sto se mene tice imate gde da igrate cw ako ocete samo se skupite i cimni te me.

217.26.212.28:28002 pub
217.26.212.28:28003 cw

Mogli bi da se organizujemo recimo barem jednom nedeljno da se skupimo.
:wave:

Evo ja sam slobodan sa vikend kao i vecina, nadam se ;)
Aj 10 igraca da skupimo:
ovde prijave:
1. Godzilla
2.

Kad god smo probali bilo je jako malo ljudi... tako da slaba vajda... dodjes na neki public server i cepas... i to ostarilo se ti je nikakav izgovor, sta mislis da ja imam 15 godina? :d

Steam ne mozes kupiti, mozes igru preko steam-a kupiti :wave:

Ih bre, pa zar se tako nabijaju postovi. Kad kazes kupio sam BMW onda sigurno svi pomisle da si kupio poznatu nemacku fabriku a ne polovni automobil iz 1974. godine.

Oki je napisao(la):
Zasto bi placao "steam 1000 dinara" kada moze da ode u prodavnicu i kupi CS za tipa 600 dinara ili koliko god koshta i samo je uneo u account ?

Nema CS u prodavnicama za 600 dinara, nema ni za duplo vise para, a najcesce uopste nema. Nemoj da siris dezinformacije, preporucio bih malo setnje po gradu, ocigledno nisi izlazio godinama.

Poslednja izmena:
Evo i ja se prijavljujem:

1. Godzilla
2. !ntruder (na benchu sam Nuc ali ovo koristim za CS :))

Evo i ja se prijavljujem za neki CW...

Kad je sledece okupljanje ?

Ако неко игра 1.5, Беотелов сервер је још у функцији.
;)

Gde nadje 1.5? Bilo bi extra da negde ima 1.1 ili 1.3 sto se toga tice...

Prijavljujem se i ja, samo ostavite detaljne informacije :=)

Gde nadje 1.5? Bilo bi extra da negde ima 1.1 ili 1.3 sto se toga tice...

CS 1.5 се игра и даље. :).
Ја никад нисам ни прешао на 1.6 нити на "сорс". Додуше, давно је било када сам активно играо. Сад само ту и тамо, зезање.

Beotel Counter Strike 1.5 Server 1: 194.106.162.253:27015

CS 1.5 се игра и даље. :).
Ја никад нисам ни прешао на 1.6 нити на "сорс". Додуше, давно је било када сам активно играо. Сад само ту и тамо, зезање.

Beotel Counter Strike 1.5 Server 1: 194.106.162.253:27015

Nisam 1.5 igrao odavno. Ajde na pm daj link za dow da ne trazim sad pa se pucamo.

Poslednja izmena:
server naravno, mada mrzelo bi me da trazim sad te instalacije...

sors je OK, najvise zbog novih mapa koje se igraju pyramid, castle, lost temple, scud, a i malo da covek odmori oci

Ja i zaboravih da je ovolika razlika izmedju 1.5 i 1.6 :D
Nije ni cudo sto mi je trebalo vremena da se naviknem na 1.6 posle 5godina pauze :-devil-:

Ja i zaboravih da je ovolika razlika izmedju 1.5 i 1.6 :D
Nije ni cudo sto mi je trebalo vremena da se naviknem na 1.6 posle 5godina pauze :-devil-:

Разлика је небо и земља. Ја се никад и нисам посветио 1.6, јер ми се није допала у старту.

Brate ja sam napravio pauzu od 5godina i onda pre 1.5 god krenem da igram cs 1.6 cudno mi bilo dok se nisam navikao :D Sad mi cudno 1.5 :D

Igrate li vi nesto ili samo mrsite m*** ? Ajde bre, ako imate cw serv pobacajte pM-ove sa vremenom odigravanja i da igramo. Nema tu sta da palamudimo mesec dana.

evo da se i ja javim za moguci mix cw forumasa.

Nazad
Vrh Dno