Šta je novo?

Counter-Strike forumaši

To je poenta :) nema potrebe da admin izigrava hawk-eye :)

ali ako je neko stalni igrac i oni ne mogu da provale da ima cheat 7 dana, po meni, je mnogo korisnije da taj igrac ostane na serveru :) prosto, naucice ljudi od njega nesto, a kao sto rekoh, siguran sam da nisu mogli da budu 100% sigurni da stvarno ima cheat :)

neko je bio pametan i napravio plugin za spec. amx_spectate i niko nece videti da si u specu nego ces u show scores biti u svom timu. na pola partije se prikaze kao dead.
sto se tice otkrivanja. tu su pomagala kao sto je iluzija i kao sto je esp. iluzija postavlja nevidljivog igraca na zid kojeg mozete videti samo uz wh. to je zapravo projekcije nekog od igraca iz protivnickog tima. ako se lik okrene ili pocne da puca po iluziji onda je citer. esp je wh za admine. dok ste mrtvi mozet videti ko je gde i dobiti jasniju sliku da li i igrac zna ko je gde.

Ih sad, ti pricas ko da smo nabine najgore :d

ne znam ni da li postoji neki bolji server kod nas koji nema esp... :)

Najbolji je bio x-spec ali ne radi na novom protokolu. Ovaj ESP je primitivan i nije sasvim precizan i stoga otezava otkrivanje cheatera. Nije lose dodeliti sebi glow 000... ali to moze cheater da vidi kada uradis...
Medjutim, nije poenta u otkrivanju cheatera ili proganjanju stekara... to samo crpi energiju... I kao sto rekoh bolje pustiti 10 cheatera nego banovati jednog dobrog igraca. Mnogo cesce banujem zbog pretnji, vredjanja, psovki i slicno
Cim overim dobrog igraca, odmah mu predlozim da mu dam imunitet, a vremenom i admina dajem. Cilj mi je da na serveru igraju samo admini :D.

Uh kakav je sada haos na vecini servera, meni dosta jednog cheatera da vidim i vise mi se ne igra. Zao mi admina, koliko muke oko budala, sekao bih prste za cheat kada bi moglo :).

Nego ima li sanse da se na nekom serveru skupi ekipa sa bencha, neko odredjeno vreme i pass pa da igramo...?

ko je head admin kolibe big???
ak zna bolje da mi kaze jer cu da ugasim "slucajno" kolibu big!!!

U jeee sto smo opasni :) Verovatno je situacija bila sledeca: raspravljao si se sa adminima psovao ih i banovali te, ili si koristio nesto i opet popio ban. U svakom slucaju tesko ces srusiti bilo koji kgb server ;)

oh boze. verovatno je nasao onu prastaru skriptu koja je mogla da srusi sesrver. ne radi to vec godinama. naravno, nije nemoguce srusiti server, ali ovaj mi ne deluje kao neka hakercina, vise kao pobesnelo dete.

Hehe, na toj Kolibi sve sami experti od admina... Odem na Kolibu de_dust2 24/7, i igram regularno nekoliko rundi. Kad se prešaltam na neki drugi program (npr. firefox) i vratim u CS, prebaci mi oružje na levu ruku. Pošto igram neki modifikovani cs 1.6 (novi modeli igrača i oružja), mislim da se zove cs 1.6 by dexa, kada stisnem h dugme, pojavi se onaj standardni meni, uz malo više opcija (npr. ima jednim klikom miša da se izabere nextmap, timeleft, i sl). E sad, kada se promeni ruka na desnu stranu, izađe na ekranu tekst "Models: Right" (to znači izađe kao say poruka, svi to vide).

I neki retardiran admin se utripovao da koristim neke skripte zbog ovoga i banovao me.....hehe... neznanje je čudo

ja igram na CSDM 24/7,to je neki ex sovjetski :D server koliko sam razumeo.. i ok je u 80% slucajeva nema cheatera,naravo onda upadne neki mentol sa raznim siframa,ono da ide 400 km/h i deli hs.ili wall hack,i tako te gluposti.

mozda ljudi inace koriste neke ''manje'' cheatove ali uzivanje mi je da igram na tom serveru.

igrao sam ranije malo na panet-u ali su tu ljudi preterano velike lozare na cs,nisam mogao da iskuliram tu.

ja koristim sva oruzja osim snajpera,awp mada mogu ponekad da uzmem onaj ''manji'' :d kako se vec zove,ali volim sva oruzja a poseban fetis mi je kombinacija b 1-5,ona 2 pistolja i p90 ili b 1-4 i shootgun,onaj brzi :)
ali kazem,koristim sve po malo,tada mi je najzanimljivije.

a ako se ponekad igra najozbiljniji cs onda je tu teska kombinacija desert eagle i ak47 :smoke: inace najbolje pucam sa ak47.

ali 22'' monitor i zasterala grafika su poceli da me smaraju,narocito sad kad sam odigrao toliko igrica sa zastrasujucom grafikom u odnosu na cs[crysis,warhead,just cause,cod-ovi,metro 2033..] i zanima me jel postoji neki mod koji poboljsava grafiku u cs 1.6? ja imam onaj kgb v42.. mislim bar oruzja realnije da deluje,okoline neka :)

i da,zanima me koliko kosta da se napravi cs server,npr nas 10 iz hood-a da imamo server za 5 na 5,i kako odraditi to?

a do tada ako nekome treba real playa moze da mi da adresu na pp,mada ne bih se lozio i imao previse vremena za to :smoke:

danas sam dobio prvi ban :)
znao sam da igram sa decom, ali sa toliko napaljenom nisam znao. baja je pokusao da me natera da se pokrenem tako sto se ispucao u mene i skinuo 85hp, uzvratio sam ali sam prevideo sitnicu - lik je admin :) Pet sec kasnije ban. Bre ubise car igre.

Koliko sam ja puta dobio ban ni kriv ni duzan, posto sam "citovao"...
Kako mrzim takve admine indijance...

Imam problem od preksinoc treba mi pomoc. Koristim onaj standarni 1.6 sa kgb gui v42 p48 koji ima u sebi listu nasih servera. Ne znam sta se desilo, ali sada ne mogu da pristupim nijednom cs serveru uopste!

Do sada uradjeno:
skinuo cs, rucno pobrisao ostale foldere, podigao novi

posle par pokusaja mi se desava da uopste ne prepoznaje servere koje sam ubacio u favorites rucno, a na listi servera se ne pojavljuje nijedan.

ALi, kada ukucam preko konzole rucni connect onda se konektuje bez problema i sledeci put mogu da biram neki od favorites koje sam ubacio.

Onog trenutka, kada u opcijma (nakon odigrane jedne partije da proverim da li sve radi) pokusam da vidim ponovo sve servere, e tu se smrne konekcija :)
Par sekundi ne mogu ni net stranu da otvorim, a o vracanju na cs ni govora. Sacekam par sekundi, onda net radi, cs mora da se restartuje.

Sbb kabl, iskljuceni av i firewall, nista nije menjano, zaista ne znam sta se desilo.

Predlozi i sugestije? Meni jedino pada na pamet da je nesto sa portovima, ali opet sta je moglo da se desi kada je ceo setp bio isti i do prekjuce je radilo...

Hvala.

Verovatno si pokupio banovanu ip adresu. Resetuj modem pa probaj opet.

ali cekaj, zasto bi banovana ip adresa sprecavala listing servera?

Zato sto ako igras na domacim serverima koji su hostovani od strane KGB hostinga, cesto imaju zajednicku ban listu, pa kad je jedna ip adresa banovana na jednom serveru, automatski ne mozes na jos nekim da udjes.

Ja sam dobio nebrojeno banova od ko zna koga za 1.6, u zadnje vreme prasim css na mnogo dobrom serveru i trenutno nema tih problema.

Posto sam vas pozvao da igrate na mom serveru samo da ostavim obavestenje da je promenjea IP adresa Karaule (KGB se preselio iz Euneta na Orion). Nova adresa je 193.104.68.29:27045
Pa izvolite, na serveru je aktivno oko 30 admina, a dajemo nagrade i admine igracima meseca (obicno Gaming miš naseg sponzora)

Nazad
Vrh Dno