ja igram na CSDM 24/7,to je neki ex sovjetski

server koliko sam razumeo.. i ok je u 80% slucajeva nema cheatera,naravo onda upadne neki mentol sa raznim siframa,ono da ide 400 km/h i deli hs.ili wall hack,i tako te gluposti.
mozda ljudi inace koriste neke ''manje'' cheatove ali uzivanje mi je da igram na tom serveru.
igrao sam ranije malo na panet-u ali su tu ljudi preterano velike lozare na cs,nisam mogao da iskuliram tu.
ja koristim sva oruzja osim snajpera,awp mada mogu ponekad da uzmem onaj ''manji'' :d kako se vec zove,ali volim sva oruzja a poseban fetis mi je kombinacija b 1-5,ona 2 pistolja i p90 ili b 1-4 i shootgun,onaj brzi

ali kazem,koristim sve po malo,tada mi je najzanimljivije.
a ako se ponekad igra najozbiljniji cs onda je tu teska kombinacija desert eagle i ak47 :smoke: inace najbolje pucam sa ak47.
ali 22'' monitor i zasterala grafika su poceli da me smaraju,narocito sad kad sam odigrao toliko igrica sa zastrasujucom grafikom u odnosu na cs[crysis,warhead,just cause,cod-ovi,metro 2033..] i zanima me jel postoji neki mod koji poboljsava grafiku u cs 1.6? ja imam onaj kgb v42.. mislim bar oruzja realnije da deluje,okoline neka
i da,zanima me koliko kosta da se napravi cs server,npr nas 10 iz hood-a da imamo server za 5 na 5,i kako odraditi to?
a do tada ako nekome treba real playa moze da mi da adresu na pp,mada ne bih se lozio i imao previse vremena za to :smoke: