Šta je novo?

Counter-Strike forumaši

Godzilla

Cenjen
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poena
169
Ljudi, jel ima neko server ovde, ili npr. cw server pa da se dogovorimo i pikamo 5vs5 ili tako nesto? Posto vidim da dosta vas cepa cs... ,)

I ja sam zainteresovan. Ali samo za sesije posle ponoci.

Moj server: 217.26.75.202:27082

Imam i ekipu, kad se skupite pustite pm ;)

Ljudi, aj da skupimo 5 igraca pa da igramo vs milanov tim. :D
Prijava:
1. Godzilla
2.

Samo nemojte da kukate da smo citeri, svi imamo steam cs ;)

Pa sta? Kao da na steamu ne moze da se ukljuci cheat...
Imam i ja steam, samo sto dugo nisam igrao pa onda necu da vam kvarim zabavu. :)

Nema to veze... prijavi se pa da opicimo.
Vidis da cu ionako tesko da skupim 5 igraca.
Meni je fora da igram sa vama sa bencha, ne sa ortacima...

Aj moze, ali bez TSa... prijavljujem se.
1. Godzilla
2. El_Barto

U principu jako je tesko, ali nije to poenta moga posta, vec da mi ovo igramo godinama, ja licno evo skoro 10god. Trebali smo i na wcg qual. ove god ali zbog izostanka dva clana nismo nasli zamenu pravovremeno...

Poenta je da su nas često nazivali čiterima i izlazili sa cw-ova, pa ne želim da ako se skupite da nas bez veze pljujete :)

Nece vas niko pljuvati bro, samo malo zabave i razonode... tj. ja necu, a verujem ni ostali likovi.

Kul onda, kad se skupite pustite pm, u principu sam tu ovih dana :)

Naravno da nece niko da smara da citujete... ;)
Tu smo radi malo zabave... cim se skupimo, imas pm :)

Upisite i mene.

1. Godzilla
2. El_Barto
3.dulsrules
4.

jos 2 igraca i sutra pikamo. :)

1. Godzilla
2. El_Barto
3. dulsrules
4. Mare
5.

Ako ja slucajno ne dodjem - znaci da je visa sila (tipa nestanak struje i sl.)!

Cmmon people. Lets play :)

Jos jedan pa sutra posle ponoci pikamo... :)
a ako nema igramo nas 4 vs 5 ili ce i oni 4 :)

Ne moze CW (mix) da se igra 4v4... samo 5v5, sacekacemo da se jos neko prijavi. ;)

Ma jok, samo 5na5, 4vs4 je ipak neozbiljno :) a mi smo ozbiljni forumasi zar ne :)

Nego kako. :)

Jel moze sutra oko ponoci da se pika? Igrace moj drugar.
Dogovoreno?

Pa moze... samo jel mozete da nadjete i rezervu za svaki slucaj jer ja ne znam da li cu moci ako mi slucajno ne stane struja ili sl? A i kad grmi ja iskljucikm komp. :D

Pa moze... samo jel mozete da nadjete i rezervu za svaki slucaj jer ja ne znam da li cu moci ako mi slucajno ne stane struja ili sl? A i kad grmi ja iskljucikm komp. :D

:laugh:
Ae ja cu verovatno biti kuci ako vam zafali 1. Samo sto sam malo zardjao:sceptic:
cw nisam igrao STO godina. Al necu igrati pod pravim nickom da ne bude posle prozivanja :-devil-: ako naletim na nekog koga znam :trust: Kontaktirajte me na pm.

Vi se dogovorite medjusobno, i stavite vreme cw-a ovde u temi i javite meni na pm da bih okupio ekipu :)

Ma nick naravno mi forumasi koristimo sa foruma... downworkinsko nek ti bude nick.
Eto ti igras, a ako neko ne moze onda ce moj ortak.
Nego, milane jel moze sutra oko 12 cuka? ako se ostali slazu

Naravno uci cu na server sa nickom Don Workinson [btw Don Workinson je ime i prezime :D]
@lanmi86 Koji ti je nick? na kojim serverima igras? clan name?

Vrh Dno