Šta je novo?

Counter Strike - dem > avi

Neo_Matrix

Čuven
Učlanjen(a)
12.08.2003
Poena
649
Dakle kao sto i sam naziv kaze, treba mi prg kojim mogu da isecem delove iz demoa u CS-u, i da napravim avi....

Hvala !

Fraps ima opciju da u toku igre "snima", pa pretpostavljam da to vazi i za demo, ali nisam siguran da li to bese u .avi ili nekom drugom formatu. U svakom slucaju sa snimkom mozes da pravis razne kombinacije...

Poslednja izmena:
Taj program koji tebi treba zove se VideoMach, ne znam koja je aktuelna verzija i nije free ali ne sumnjam da ces se snaci. Potrazi samo negde tutorijal za njega dobar je. BTW autor je neki nas lik.

pa niste bash pomogli choveku, pa moram ja 🙂
imate konzolnu komandu /startmovie ime_filma broj_fpsa
znachi trebalo bi da izgleda /startmovie test 30
posle nje dobijete gomilu bmp fajlova,koje spojite sa videomachom i odredite codec i setovanja u videomachu
za pregledanje demoa koristite komandu viewdemo kako bi mogli da ga premotavate, jer je vrlo tesko gledati ceo demo samo da bi doshli do nekog dela koji zelite

Highl1 je napisao(la):
pa niste bash pomogli choveku, pa moram ja 🙂
imate konzolnu komandu /startmovie ime_filma broj_fpsa
znachi trebalo bi da izgleda /startmovie test 30
posle nje dobijete gomilu bmp fajlova,koje spojite sa videomachom i odredite codec i setovanja u videomachu
za pregledanje demoa koristite komandu viewdemo kako bi mogli da ga premotavate, jer je vrlo tesko gledati ceo demo samo da bi doshli do nekog dela koji zelite

Pa bas to, ja nisam mogao da se setim kako da demo iscepkam u gomilu tih slicica jer davno sam se baktao sa tim. Zato i kazem coveku da nadje neki tutorijal.

poz

Nazad
Vrh Dno