Šta je novo?

COUNTER nece u open Gl

DRAGON666

Čuven
Učlanjen(a)
10.08.2003
Poena
601
COUNTER nece u open Gl
konfa:
Pentium 4 2.4a
1024mb rama 266 mhz
Ati 9000 128mb
POMOC molim

os?
drajveri?

cOUNTER NECE u Open Gl

drajveri 3.6
win Me i Winxp

a onaj ati fix ?
trebalo bi da ima neki fix koji omogucava igranje na ati grafickim kad se tako nesto desi

nece

INSTALIRAO sam ati_fix ali i dalje nece u cemu bi mogao da bude
problem???

probaj malo da cheprkas po atijevom control panelu, iskljuchi AA tj nemoj da stoji aplication refernce, tj. probaj sve da stavish na off ili 0 odnosno neka sve opcije budu podeshene na manual

Takodje probaj da pokrenes neku drugu igru, mozda je problem u drajverima za ATI-ja.

GENERALS super radi samo Counter zeza???

Koju verziju kante(ra) imash? proveri da li je izsla neka nova ili patch za tu koju tenutno koristish!!
Ali sta ce ti uopste OpenGL ........ ja probao kod mene sve radi (imamo istog radeta)!!!!

Evo ti besplatan savet:

prekini da gubish vreme na Kante(r) i igraj neshto kreativnije neku strategiju npr. ili managera ......... ali ako ti je bash do pucnjave i to u mplayer modu uzmi Vietkong ......... smrtno realan ili nadji negde American Army!!!

ajde sada ga ubedi da igra strategiju ili menadzera ako ne voli :)

Vietcong je bulja od igre, gde si to video da je smrtno realan, mozda zato shto se krecu ko mrtvaci :)

ma ne ubedjujem ga ........ nego samo predlazem ........... igrao sam i canter mlogo ali odjednom mi sinulu (ili ti doshlo iz fupeta u vugla), pa preseko!

A ako covek voli FPS u Vietkongu, 1 shot 1 kill (metak u glavu rezultira sigurnom smrcu, ali kada se NANISANI U GLAVU a ne razvezuje kalashom po okolini; bomba skida preko 60% a moze i da ubije ako se baci neposredno blizu protivnika koji ima 100% dok u canti ima da popije 3-4 i da ustane sa pitanjem "I sta sad?!" .......... tj. canter je najveci krs koji je ikad i napravljen i zato se tako i igra .......... sede dete od 5,5 godina i posle 30min ono poce da fraguje?!?

Quake!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bolje onda da igra Raven Shield, slicno Counteru, isto panduri i teroristi, slicna ili ista oruzja, a mnogo realnije. I mnogo bolja grafika.

Mihajlo je napisao(la):
Quake!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Promasio si za jedan ! vise, ali si pogodio broj nasmejanih :mrgreen:. U svakom slucaju neka Dragon proba i Q3.

pa to nije predstavljalo IV (IIII) vec samonaglasavanje na Quake pa sam malo vristao u produzetku i tako to!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno