Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
probaj malo da cheprkas po atijevom control panelu, iskljuchi AA tj nemoj da stoji aplication refernce, tj. probaj sve da stavish na off ili 0 odnosno neka sve opcije budu podeshene na manual
Koju verziju kante(ra) imash? proveri da li je izsla neka nova ili patch za tu koju tenutno koristish!!
Ali sta ce ti uopste OpenGL ........ ja probao kod mene sve radi (imamo istog radeta)!!!!
Evo ti besplatan savet:
prekini da gubish vreme na Kante(r) i igraj neshto kreativnije neku strategiju npr. ili managera ......... ali ako ti je bash do pucnjave i to u mplayer modu uzmi Vietkong ......... smrtno realan ili nadji negde American Army!!!
ma ne ubedjujem ga ........ nego samo predlazem ........... igrao sam i canter mlogo ali odjednom mi sinulu (ili ti doshlo iz fupeta u vugla), pa preseko!
A ako covek voli FPS u Vietkongu, 1 shot 1 kill (metak u glavu rezultira sigurnom smrcu, ali kada se NANISANI U GLAVU a ne razvezuje kalashom po okolini; bomba skida preko 60% a moze i da ubije ako se baci neposredno blizu protivnika koji ima 100% dok u canti ima da popije 3-4 i da ustane sa pitanjem "I sta sad?!" .......... tj. canter je najveci krs koji je ikad i napravljen i zato se tako i igra .......... sede dete od 5,5 godina i posle 30min ono poce da fraguje?!?