Šta je novo?

COSMOS PURE gde kupiti!?

NaZGuL

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2007
Poena
309
Pa nista tema sama kaze, kuciste je vrhunsko ali neverujem da ce ikad da se pojavi kod nas.
Dal mozda neko ima ideju ili zna gde moze da se nadje, tipa ako preko neke nase firme moze da se naruci ili neke u okruzenju da ima da se kupu?

Uzmi običan Cosmos 1000, rastavi ga u delove, ofarbaj sve u crno, sastavi, zameni 12-ice u 14-ice i eto tebi PURE-a.

:)

cosmos uopste nije vrhunsko kuciste :)

bilo je u Desk-u 1kom,po ceni od nekih 40 000din (okvirno :) ) hteo sam ja da ga uzmem ali me neko pretekao :( ( pa sam na kraju uzeo i ofarbao Stacker-a skroz u crno :p )

inace dobija se uz kuciste cm 212 full black i 850w kolko se secam.

bilo je u Desk-u 1kom,po ceni od nekih 40 000din (okvirno :) ) hteo sam ja da ga uzmem ali me neko pretekao :( ( pa sam na kraju uzeo i ofarbao Stacker-a skroz u crno :p )

inace dobija se uz kuciste cm 212 full black i 850w kolko se secam.
tacnije z600, 650w napajanje i serijski broj

To je pre oko godinu dana izasla ta limitirana serija sa serijskim brojem, napajanjem...
Medjutim pre par meseci se pojavila i obicna verzija, cisto crna, oznaka

Cooler Master RC-1000K-KKN2-GP

Kosta oko 200e, moguce da ce se pojaviti i u srbiji posto nije neka limited varijanta i nenormalna cena u poredjenju sa obicnim cosmosom.

Ja ga imam u svom posedu već duže vreme i prilično je dobro kućište, ali ima i svojih mana. Prvenstveno kabliranje.

pa nisam rekao da je lose, rekao sam da nije vrhunsko

Ako si toliko samo uveren, ajde neko objasnjenje!?

Prvo exstra izgleda, a drugo sve verzije cosmos-a extra kucista tako da nema razloga da ovo ne bude.

Prvo, samouveren se piše zajedno. Drugo, exstra ne znači ništa, extra već znači, ali ne može ići u istu rečenicu sa ovim kućištem.

Mogu ti napisati toliko teksta da bi ti se pokvario skrol dok bi ga pročitao zašto je to tako, ali zaista nema smisla :)

Ok ajde da razradimo temu :)

Prednosti:
1) Izgled (dubjektivna stvar, ali znači)
2) Tišina (nije najtiše, ali među top 5)
3) Prostranost (mesta ima koliko hoćeš)
4) Izrada (kvalitet je na nivou)
5) Mogućnost montaže vodenog hlađenja celog u kućište
6) Lakoća modovanja istog
7) Zaštićeno od prašine (svi ulazi imaju mrežice)
8) Provetrenost (ako se dobro odradi završava posao)
9) Odlično rešen deo za HDD-ove (sada će da krenu da kukaju kako je loša ventilacija HDD-ova, ali se i to da rešiti)

Mane:
1) Kabliranje
2) Kabliranje
3) Kabliranje
4) Težina (mnogi to uzimaju za manu, ali ja volim čvrsta i stabilna kućišta)
5) Nedostatak fan kontrolera (samo kućište dolazi sa 5 ventilatora, što ni jedna ploča ne može da iskontroliše)
6) Loše zaključavanje bočnih stranica (bar na mom primerku)
7) Da li sam spomenuo kabliranje?

Prvo, samouveren se piše zajedno. Drugo, exstra ne znači ništa, extra već znači, ali ne može ići u istu rečenicu sa ovim kućištem.

Mogu ti napisati toliko teksta da bi ti se pokvario skrol dok bi ga pročitao zašto je to tako, ali zaista nema smisla :)

Posto vidim da si mnogo pametan, slobodno ti napisi. Nemoj da se brines za moj skrol, nije mi problem da kupim drugi mis.

nije "mnogo pametan", ali zna gramatiku.
sto si ti prodao cosmos i kupio taj mystique ako je cosmos extra kuciste?

Vrh Dno