Šta je novo?

Corsairovih ekstremnih 2 GB

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
815
Corsair Memory Inc. je predstavio svoj dvogigabajtni memorijski komplet za najekstremnije korisnike, nazvan XMS-3200C2 Xpert, koji je odmah pušten i na tržište.

Radi se o dva 184-pinska gigabajtna memorijska modula od kojih je svaki opremljen serijom raznih senzora koji mjere temperaturu, radni napon i frekvenciju. Njima koordinira ugrađeni mikrokontroler, a svi parametri mogu se po želji prikazivati na ekrančiću s gornje strane. Svaki modul je nezavisno certificiran i testiran za rad na 400 MHz i 2,75 V, s latencijama 2-3-3-6.

Kompanija tvrdi kako su kod internih testiranja vrlo zahtjevne aplikacije (kao primjer je naveden Battlefield 2) postigle do 30% više performanse ovim kompletom memorije.

70536-34345.jpg_791_570_FalseFalse.jpg

Imas za 350 dolara, naravno u inostranstvu.

pa znas ja bi radije koristio geil od 1Gb posto je dosta jeftiniji a radi posao,naravno posto ovde ima 2Gb uzeo bi dve memorije:))),nevidim razlog za davanje toliko para, da bi mogao da pratis konstantnu temperaturu,napon i ferkvenciju,mislim po meni cista glupost...

Prethodni model iz te serije sa 2x512MB ima bolje latencije 2-2-2-5, isto je ovako opremljen.

Da, pa ko ce da zaviruje u kuciste stalno? :) Glupost... Bolje ustedeti i uzeti slicne module bez tih dodataka...

@ Dragan 1985 - gde si nabavio Kandalfa, leba ti, i za koje pare? ja sam morao da ga narucim iz ameriku...

Pa sta fali ovoj memoriji, uvek ce postojati ljudi koji vole da svaki cas zaviruju u kuciste i dive se svojim komponentama.

lazy_panther je napisao(la):
@ Dragan 1985 - gde si nabavio Kandalfa, leba ti, i za koje pare? ja sam morao da ga narucim iz ameriku...
Nabavio sam ga u HGSpot-u 17000din. Ja taj dan krenuo u kupovinu racunara i oni bas taj dan dobili nekoliko primeraka. Posle dva dana sam bio u toj prodavnici i vise ga nisu imali! :D Dosta ljudi trazi to kuciste, ne znam zasto ga ne uvoze.

Vrh Dno